11) Δύο έλληνες ιππείς στους 200 καλύτερους!

 

Με τους καλύτερους οιωνούς για την Ελληνική Ιππασία ξεκίνησε το 2022, καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία της δύο έλληνες ιππείς βρίσκονται στους 200 καλύτερους της πιο πρόσφατης παγκόσμιας κατάταξης αθλητών της FEI (31.12.2021).
Η Ιόλη Μυτιληναίου βρίσκεται στην 157 η θέση και ο Άγγελος
Τουλούπης στην 187 η θέση. Πρόκειται για μία μεγάλη επιτυχία των δύο ελλήνων αθλητών, που δίνει σε όλους μας ελπίδα και κίνητρο για νέες μεγάλες διεθνείς επιτυχίες τόσο στη σειρά των αγώνων Longines EEF Series 2022, όσο και στο μεγάλο στόχο του καλοκαιριού, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υπερπήδησης Εμποδίων τον Αύγουστο στη Δανία.

 

 

 

 

 

«Mini Jam Arcade»: Δύο εκπαιδευτικοί online διαγωνισμοί με απροσδόκητη ανταπόκριση!

Όταν η δυναμική ομάδα του UTech Lab του Ιδρύματος Ευγενίδου ξεκίνησε τον σχεδιασμό του διαγωνισμού Mini Jam Arcade, δεν περίμενε ότι πάνω από 30 ομάδες θα εμφανίζονταν από το…πουθενά και θα διεκδικούσαν μία από τις 10 θέσεις που είχε στη διάθεσή της.
Κάπως έτσι ο ένας διαγωνισμός απέκτησε δίδυμο αδελφό και δύο Mini Jam arcades πραγματοποιήθηκαν με απίστευτη επιτυχία:

– Πραγματοποιήθηκαν δύο διαγωνισμοί σε λίγο περισσότερο από 1
μήνα.
– Συμμετείχαν 26 ομάδες από όλη την Ελλάδα και περισσότεροι από
80 διαγωνιζόμενοι που ξεπέρασαν τον εαυτό τους.
– Οι συμμετέχοντες/ουσες είχαν στην διάθεσή τους 1 εβδομάδα για να ετοιμάσουν και να παραδώσουν το δικό τους Αrcade παιχνίδι.

Δείτε εδώ τους νικητές!

https://www.eef.edu.gr/el/to-idryma/utech-lab/mini-jam-arcade/

info

Το Mini Jam Arcade είναι ο online εκπαιδευτικός διαγωνισμός που
σχεδίασε και υλοποίησε το UTech Lab του Ιδρύματος Ευγενίδου. Από τους συμμετέχοντες ζητήθηκε να δημιουργήσουν το δικό τους παιχνίδι Arcade, βασισμένο σε ένα συγκεκριμένο θέμα, το οποίο ανακοινώθηκε την πρώτη ημέρα του διαγωνισμού. Απευθύνθηκε σε ομάδες νέων 12-18 ετών, με φρέσκες ιδέες, όρεξη για δουλειά και διάθεση να αποκτήσουν γνώσεις και «εμπειρίες» από τον κόσμο της τεχνολογίας.