8) Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ στήριξε το έργο του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος

 

Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, πιστός στο όραμά του να προσφέρει ένα καλύτερο μέλλον στη νέα γενιά, στήριξε αυτά τα Χριστούγεννα το έργο του Οργανισμού Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος (Make-A-Wish). Μέσω αυτής της πρωτοβουλίας, διέθεσε σε όλα τα παιδιά των Νηπιαγωγείων και Δημοτικών Σχολείων των Δήμων Ασπροπύργου, Ελευσίνας, Μάνδρας, Μεγαρέων και Δέλτα Θεσσαλονίκης, 12.500 «Αστέρια της Ευχής», υποστηρίζοντας έτσι τον Οργανισμό για να εκπληρώσει τις ευχές των παιδιών με σοβαρές ασθένειες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κάθε αστέρι είχε μία μοναδική αξία, καθώς βοήθησε να εκπληρωθούν οι ευχές έξι παιδιών του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος, που διαμένουν στις περιοχές του Θριασίου και στη Θεσσαλονίκη και πάσχουν από πολύ σοβαρές ασθένειες. Ταυτόχρονα, η ενέργεια αυτή συνέβαλε στο να κατανοήσουν και να καλλιεργήσουν οι μαθητές αξίες όπως η αλληλεγγύη και η ανιδιοτελής προσφορά.

Αυτά τα Χριστούγεννα, εκπληρώθηκαν οι ευχές των παρακάτω δυνατών παιδιών του Οργανισμού:

  • Νεκταρία, 6 ετών, Θριάσιο: Εύχομαι να πάω στην Disneyland στο Παρίσι.
  • Ανδρέας, 11 ετών, Δυτική Αττική: Εύχομαι να αποκτήσω έναν υπολογιστή gaming.
  • Δημήτρης, 15 ετών, Δυτική Αττική: Εύχομαι να αποκτήσω ένα κουτάβι.
  • Πολυτίμη, 16 ετών, Θεσσαλονίκη: Εύχομαι να πάω στο χωριό του Άη Βασίλη, στο Ροβανιέμι, τα Χριστούγεννα
  • Νεφέλη, 7 ετώνΘεσσαλονίκη: Εύχομαι να αποκτήσω ένα δεντρόσπιτο-κάστρο
  • Κωνσταντίνος, 16 ετών, Θεσσαλονίκη: Εύχομαι να συναντήσω τον αγαπημένο μου τραγουδιστή.

 

υπέρτιτλος:

Green news

Στη Θεσσαλονίκη ανακυκλώνουν τα φυσικά χριστουγεννιάτικα δέντρα

Ένα πρόγραμμα συλλογής των φυσικών χριστουγεννιάτικων δέντρων ξεκίνησε ο δήμος Θεσσαλονίκης με στόχο την εναλλακτική αξιοποίηση των φυσικών δέντρων μετά την περίοδο των Χριστουγέννων για να μην καταλήξουν στον ΧΥΤΑ της Μαυρορράχης.

Έτσι, ο δήμος Θεσσαλονίκης απευθύνει κάλεσμα στους πολίτες να μην αποθέτουν τα δέντρα στους συμβατικούς κάδους απορριμμάτων αλλά στις ειδικές ανοιχτές σκάφες που βρίσκονται τοποθετημένες στα εξής τρία σημεία: στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης (στην πίσω πλευρά του κτιρίου), στο Πολιτιστικό Κέντρο της Τούμπας επί της οδού Κλεάνθους και στην πλατεία Αρχαίας Αγοράς, πάνω από το άγαλμα του Βενιζέλου, στην οδό Φιλίππου.