7) Τaste the colors of health

O Γιάννης Εμμανουηλίδης, Chief Operating Officer – Founder της Argo Smoothies ‘N’ Recipes μας μίλησε για την πορεία της εταιρίας που διαθέτει 100% φυσικά smoothies σε υπέροχες γεύσεις.

Μιλήστε μας για τη φιλοσοφία της εταιρίας και την γκάμα των προϊόντων της.

Η Argo Smoothies ιδρύθηκε το 2017 με σκοπό να προσφέρει στον τομέα HO.RE.CA. ένα καινοτόμο, υγιεινό ρόφημα για μεγάλους και μικρούς, εστιάζοντας για αρχή στην αγορά της δυτικής Ελλάδας με έδρα την όμορφη Πρέβεζα.
Η ανταπόκριση του κοινού ήταν τόσο μεγάλη που σε σύντομο χρονικό διάστημα η εταιρία ανέπτυξε ένα μεγάλο δίκτυο αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα κρατώντας συγχρόνως τον χαρακτήρα της οικογενειακής επιχείρησης με γνώμονα πάντα την άριστη ποιότητα, την εξαιρετική εξυπηρέτηση των αναγκών της αγοράς αλλά και τις άριστες προσωπικές σχέσεις με τους συνεργάτες της.
Η συγκεκριμένη φιλοσοφία έκανε την Argo Smoothies να είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα brands στον τομέα που δραστηριοποιείται κερδίζοντας την εμπιστοσύνη ευχαριστημένων πελατών που αναζητούν τα προϊόντα της παντού αλλά και ικανοποιημένων επαγγελματιών που είδαν να προστίθεται στην γκάμα τους ένα προϊόν που δίνει προστιθέμενη αξία στην επιχείρησή τους.

Θα μας δώσετε κάποια tips για το τέλειο smoothie;

Στη σύγχρονη εποχή που οι ρυθμοί της ζωής μας είναι πολύ αυξημένοι
προσπαθούμε να έχουμε μικρά διαλείμματα που θα μας δώσουν ενέργεια. Είναι ωστόσο σωστότερο αυτά τα διαλλείματα να συνδυάζονται με υψηλής διατροφικής αξίας γεύματα που θα μας τονώσουν.
Μια πολύ καλή ιδέα λοιπόν είναι να απολαύσουμε ένα smoothie. Ένα γεύμα σε ποτήρι, ένα γεύμα γρήγορο και θρεπτικό με όλες τις βιταμίνες, τα μέταλλα και τα ιχνοστοιχεία που το κάνουν όχι μόνο απολαυστικό αλλά και απίστευτα θρεπτικό για τον οργανισμό μας. Ένα ρόφημα που μπορεί να λειτουργήσει ως σνακ αλλά και ως κυρίως γεύμα, αναλόγως με τι θα το εφοδιάσουμε.
Στην Argo Smoothies δίνουμε μεγάλη προτεραιότητα στον συνδυασμό των φρούτων που εμπεριέχονται στις συνταγές μας έτσι ώστε όχι μόνο να είναι θρεπτικές για τον οργανισμό μας αλλά και να έχουν την τέλεια γεύση. Έτσι πετυχαίνουμε εκτός από ένα αποτέλεσμα υψηλής διατροφικής αξίας, ένα απολαυστικό, τέλειο στη γεύση ρόφημα για όλες τις ώρες της ημέρας τόσο για τους μεγάλους όσο και για τα παιδιά μας.

Η Argo Smoothies είναι ο ΝΟ1 προμηθευτής IQF (Individually Quick Frozen) Smoothies στην Ελλάδα. Ποιοι είναι οι επόμενοι στόχοι της εταιρίας;

Συνεχίζοντας δυναμικά την ανάπτυξή της η Argo Smoothies, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η αγορά και η εφοδιαστική αλυσίδα λόγω της πανδημίας, ανέπτυξε ένα δίκτυο προμηθευτών για το 2022 διαλέγοντας μόνο την ανώτερη ποιότητα φρούτων που
παράγονται στην παγκόσμια αγορά, καθώς και ένα πανευρωπαϊκό δίκτυο πιστοποιημένων μεταφορέων για την ταχύτερη προμήθεια και παράδοση των προϊόντων σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.
Οι στόχοι της εταιρίας για την επόμενη πενταετία είναι η ανάπτυξη μεγάλων αγορών του εξωτερικού αλλά και η κάλυψη στο 100% της αγοράς στην Ελλάδα επενδύοντας σε πιστοποιημένες εγκαταστάσεις αποθήκευσης φρούτων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, προκειμένου να αντιμετωπίσει τις συνέπειες της πανδημίας σε όλα τα επίπεδα εφοδιάζοντας με τον σωστό τρόπο τα προϊόντα της παντού.

Της Βένιας Αντωνίου