9) Τech news

HUAWEI FreeBuds Lipstick: Η Κομψότητα του Ήχου Πολύ Σύντομα Κοντά μας!

Όταν η φινέτσα συναντά την τεχνολογία, τα νέα ακουστικά της HUAWEI γίνονται η πιο ακαταμάχητη πρόταση αγοράς για όσους θέλουν να συνδυάζουν τη λειτουργικότητα με την ομορφιά στην καθημερινότητά τους. Τα νέα ακουστικά έρχονται σύντομα και στην ελληνική αγορά για να εξασφαλίσουν στους χρήστες μια απολαυστική εμπειρία με φινέτσα υψηλού σχεδιασμού και σε “ανεξίτηλο” κόκκινο χρώμα που θα περιμέναμε να δούμε μονάχα σε ένα φανταχτερό ακριβό κραγιόν. Η εκλεπτυσμένη, προσιτή πολυτέλεια του σχεδιασμού τους, με το εντυπωσιακό κόκκινο των ακουστικών εσωτερικά και το κλασικό μαύρο με τη χρυσή λεπτομέρεια εξωτερικά προσδίδει στα καινούργια ακουστικά της HUAWEI μια ξεχωριστή ομορφιά. Αλλά δεν είναι μονάχα η εμφάνισή τους που εντυπωσιάζει, τα νέα ακουστικά της HUAWEI έχουν να προσφέρουν επιπλέον επιδόσεις υψηλής τεχνολογίας. Η συμβατότητα τόσο με Android smartphone, ανεξαρτήτως μάρκας, όσο και με συσκευές iOS μέσω της χρήσης Bluetooth είναι ένα ακόμη χαρακτηριστικό των FreeBuds Lipstick. Υπάρχει, ακόμη, η δυνατότητα για σύζευξη Bluetooth κοντινής απόστασης, ώστε οι χρήστες να μπορούν να συνδέσουν ένα smartphone, ενα τάμπλετ ή ένα PC με το αναδυόμενο παράθυρο, επιτυγχάνοντας διπλή σύνδεση συσκευών.

 

2 8ema

 «Τσιπ εγκεφάλου» θα βοηθάει τετραπληγικούς να περπατήσουν

Η Neuralink ιδρύθηκε το 2016 από τον Έλον Μασκ, και υποσχέθηκε ότι η τεχνολογία «θα επιτρέψει σε κάποιον με παράλυση να χρησιμοποιεί ένα smartphone με το μυαλό του πιο γρήγορα από κάποιον που χρησιμοποιεί αντίχειρες».

Η εταιρία έχει ήδη εμφυτεύσει με επιτυχία μικροτσίπ τεχνητής νοημοσύνης στον εγκέφαλο ενός μακάκου πιθήκου που ονομάζεται Πέιτζερ και ενός χοίρου που ονομάζεται Γερτρούδη. Τώρα όμως πρόκειται να εκτελέσει δοκιμές σε ανθρώπους. Ο Μασκ επεσήμανε ότι η συσκευή θα «εμφυτευθεί σε τέτοιο σημείο και θα φορτίζεται ασύρματα, ώστε κάποιος να δείχνει και να νιώθει απόλυτα φυσιολογικός».

Η Neuralink κυκλοφόρησε προηγουμένως ένα βίντεο με έναν πίθηκο στον οποίο είχε εμφυτευθεί το τσιπ που έπαιζε το βιντεοπαιχνίδι Pong χρησιμοποιώντας μόνο το μυαλό του. Δείτε το πατώντας εδώ. https://www.youtube.com/watch?v=rsCul1sp4hQ&feature=emb_title