9) The Locals: Τα πρώτα ελληνικά craft cocktails σε can

H εταιρία The Craft Spirits Co., το νέο κοινό επιχειρηματικό εγχείρημα του Γιάννη Χήτου και του Γιώργου Βενιέρη, παρουσιάζει στην ελληνική αγορά τα The Locals, το πρώτο ελληνικό brand στην κατηγορία των premium craft cocktails. Είναι ελληνικά cocktails υψηλής ποιότητας και γεύσης, τα οποία παράγονται στην Κηφισιά στις εγκαταστάσεις της OSC, στο ιστορικό εργοστάσιο του Μεταξά. Τις συνταγές των The Locals έχει επιμεληθεί ο Άρης Χατζηαντωνίου, δημιουργός της λίστας cocktails των MoMix bar. Η διανομή τους ξεκινάει με τέσσερις διαφορετικές γεύσεις, τις επόμενες ημέρες, στο οργανωμένο λιανεμπόριο και τη μικρή
λιανική. Η καινοτομία των The Locals είναι ότι αποτελούν craft cocktails, τα οποία οι καταναλωτές μπορούν να απολαύσουν στο σπίτι τους, στο ιδιωτικό τους party, στην εκδρομή τους ή στη βόλτα τους σε εξωτερικούς χώρους, χωρίς να απαιτείται να πάνε σε ένα bar ή να τα παρασκευάσουν οι ίδιοι. Καταναλώνονται απευθείας από το can και δεν χρειάζονται προσθήκη πάγου. Σε πρώτη φάση, τα The Locals θα κυκλοφορήσουν στην ελληνική αγορά σε τέσσερις συνταγές, με 7% αλκοόλ, φυσικά αρώματα, χωρίς ζάχαρη και θα διατίθενται σε single serve cans των 250ml.

 

Say Yes and Get Impressed!

To τούνελ της αγάπης

Το σκηνικό μοιάζει βγαλμένο από ταινία. Στην πραγματικότητα όμως υπάρχει κάπου στα δάση της Ουκρανίας έξω από την πόλη Κλέβεν. Από εκεί περνά ένα ιδιωτικό τρένο το οποίο μεταφέρει ξύλο σε τοπικό εργοστάσιο. Η μακριά, φυλλώδης σήραγγα έχει μήκος 3 χιλιόμετρα και αποτελεί το αγαπημένο καταφύγιο των ερωτευμένων και των ρομαντικών…  Μάλιστα λένε πως όποιος κάνει μια ευχή – και είναι ειλικρινής στην αγάπη του – θα δει αυτό που ευχήθηκε να γίνεται πραγματικότητα.