14) 30 νέοι φοιτητές προστέθηκαν στη μεγάλη οικογένεια των 750 υποτρόφων της COSMOTE

Σε 30 πρωτοετείς φοιτητές ελληνικών πανεπιστήμιων απονεμήθηκαν οι υποτροφίες COSMOTE για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022, οι οποίοι ανήκουν πλέον στη μεγάλη οικογένεια των υποτρόφων COSMOTE, που ξεπερνά τα 750 μέλη. Το Πρόγραμμα Υποτροφιών, που συμπληρώνει είκοσι χρόνια, παρέχει οικονομική ενίσχυση 1 για όλα τα έτη σπουδών σε φοιτητές που αντιμετωπίζουν οικονομικές και κοινωνικές δυσκολίες, έτσι ώστε να μπορέσουν να πραγματοποιήσουν τις σπουδές τους. Πρόκειται για το μακροβιότερο πρόγραμμα κοινωνικής συνεισφοράς της COSMOTE, του οποίου η συνολική αξία ξεπερνά τα 7 εκατ. ευρώ.
«Μέσα σε πρωτόγνωρες συνθήκες, για άλλη μια χρονιά, οι νέοι μας υπότροφοι αποτελούν παράδειγμα θετικής στάσης ζωής. Με ευελιξία και προσαρμοστικότητα, δεν μένουν στις δυσκολίες αλλά αντιμετωπίζουν τα εμπόδια ως ευκαιρία εξέλιξης. Με αξίες, πίστη και πάθος πετυχαίνουν τους στόχους τους. Δική μας ευθύνη είναι να στεκόμαστε δίπλα τους, επενδύοντας στο μέλλον της νέας γενιάς που ταυτίζεται με το μέλλον της χώρας. Είμαστε περήφανοι που 20 χρόνια στηρίζουμε νέους ανθρώπους να σπουδάσουν και να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα, συμβάλλοντας σε έναν κόσμο καλύτερο για όλους.» δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Μιχάλης Τσαμάζ, κατά τη διάρκεια της φετινής απονομής.

2 8εμα

κατηγορία Press room_ auto – moto

Οι πρωταθλητές στην απόσυρση για το 2021
Σε ένα συμπέρασμα ενδεικτικό του γηρασμένου στόλου των αυτοκινήτων που κυκλοφορεί στους ελληνικούς δρόμους και όπως φαίνεται χρειάζεται να δοθεί η πρέπουσα σημασία από τα συναρμόδεια υπουργεία, Μεταφορών και Περιβάλλοντος, καταγράφει η «Alykon Κυκλική Οικονομία», μέσα από τα στοιχεία που διαθέτει από τον αριθμό των αυτοκινήτων που αποσύρθηκαν το έτος 2021. Η «Alykon Κυκλική Οικονομία», ανακυκλώνει συνολικά, περίπου 4.800 αυτοκίνητα ετησίως, όταν ο αριθμός πανελλαδικά αυτών που διαγράφηκαν για το 2021, ανέρχεται στα 57.000 αυτοκίνητα. Τα μοντέλα πρωταθλητές στην απόσυρση για το 2021 είναι το Fiat Punto με 137 αυτοκίνητα και το Volkswagen Polo, επίσης με 137 αυτοκίνητα, να ισοβαθμούν στην πρώτη θέση απόσυρσης λόγω παλαιότητας, ενώ ακολουθούν το Opel Corsa και το Seat Ibiza με 115. Στην τρίτη θέση βρίσκεται το Hyundai Accent με 101 και ακολουθούν το Citroen Saxo, Renault Megane, Toyota Corolla, Renault Clio, ενώ στην τελευταία θέση στον πίνακα της Απόσυρσης για το 2021 βρίσκεται το Peugeot 206, με 66 αυτοκίνητα να έχουν αποσυρθεί το 2021.