13) Challenge Accepted – Η νέα καμπάνια της MAC

Για τη M· A·C το να ικανοποιεί αλλά και να ξεπερνά τις προσδοκίες του κοινού όσον αφορά τη δύναμη των προϊόντων μακιγιάζ είναι μία πρόκληση που την εμπνέει καθημερινά. Η καμπάνια Challenge Accepted προσκαλεί το κοινό να δοκιμάσει τα προϊόντα της M· A·C, να τα τεστάρει και να ανακαλύψει την απίστευτα σταθερή απόδοσή τους. Ποιες δύο εμβληματικές προσωπικότητες θα ήταν πιο ιδανικές να ηγηθούν το Challenge, από τη θρυλική Cher και την ανατρεπτική Saweetie, δύο superstars που καταφέρνουν να ξεχωρίζουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο όπως ακριβώς κάνουν και τα προϊόντα του brand. Βασικό χαρακτηριστικό και των δύο είναι πως ποτέ δεν συμβιβάζονται. Δεν φοβούνται να αμφισβητήσουν τα δεδομένα, είναι δύο καλλιτέχνιδες που καθρεφτίζουν τη δέσμευσή του brand να δημιουργεί best-in-class προϊόντα μακιγιάζ. Ενδυναμώνουν κάθε μέλος της κοινότητας τους και δουλεύουν τόσο σκληρά, όσο και η M· A·C.

 

2 8ema

Τα Marks & Spencer γιορτάζουν την αγάπη σε όλες τις μορφές της του Αγίου Βαλεντίνου

Φέτος, με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, τα Marks & Spencer σας καλούν να γιορτάσετε την αγάπη σε όλες τις μοναδικές μορφές της και να δείξετε στους αγαπημένους σας πόσο σημαντικοί είναι για εσάς. Η νέα συλλογή Marks & Spencer Valentine’s Day περιλαμβάνει ξεχωριστές προτάσεις δώρων για τον/τη σύντροφό σας, την οικογένειά σας, τους φίλους σας και φυσικά για εσάς!
Με επιλογές δώρων που περιλαμβάνουν ρούχα, εσώρουχα, αρώματα, είδη σπιτιού και αρωματικά κεριά, τα Marks & Spencer προτείνουν όλα αυτά που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε την τέλεια ρομαντική περίσταση για εσάς και τον σύντροφό σας ή μια χαλαρωτική περίσταση για τον εαυτό σας.