8) Δυναμικό ξεκίνημα για τη νέα σεζόν 2022 στην Costa Navarino

Η Costa Navarino υποδέχεται τους επισκέπτες της για τη φετινή
σεζόν, με σημαντικές αφίξεις και μοναδικές εμπειρίες, που σηματοδοτούν την περαιτέρω ανάπτυξη του προορισμού. Στις 20 Φεβρουαρίου άνοιξε το ξενοδοχείο The Westin Resort Costa Navarino ενώ στις 24 Μαρτίου, νωρίτερα από κάθε άλλη φορά, θα λειτουργήσει και το The Romanos, a Luxury Collection Resort, στο Navarino Dunes. Το καλοκαίρι, η Costa Navarino θα καλωσορίσει το W Costa Navarino – το πρώτο ξενοδοχείο W στην Ελλάδα- στο Navarino Waterfront. Το The Westin Resort Costa Navarino και το The Romanos, a Luxury Collection Resort αποτελούν μια ιδανική επιλογή για τα τριήμερα του Μαρτίου. Κατά τη διαμονή τους, οι επισκέπτες μπορούν να συνδυάσουν την ξεκούραση με την ψυχαγωγία, και να έχουν πρόσβαση σε συναρπαστικές εμπειρίες άθλησης, ευεξίας και διασκέδασης. Όσοι απολαμβάνουν τις αθλητικές δραστηριότητες, θα έχουν την ευκαιρία να εξασκηθούν μέσω των ατομικών και ομαδικών προγραμμάτων του πρώτου ‘Mouratoglou Tennis Center’ στην Ευρώπη. Μπορούν ακόμη να εξερευνήσουν το καταπράσινο Μεσσηνιακό τοπίο, με εκδρομές, πεζοπορίες, ποδηλασία και άλλα αθλήματα που προσφέρει το Navarino Outdoors.

2 8εμα

Greek Maritime Golf Event: Η ναυτιλία παίζει γκολφ για 8η χρονιά

Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ για τη ναυτιλιακή κοινότητα Greek Maritime Golf Event, επιστρέφει για 8η χρονιά ανανεώνοντας το ετήσιο ραντεβού του με την ελληνική και παγκόσμια ναυτιλία, στις 8-11 Σεπτεμβρίου 2022, στην Costa Navarino, στη Μεσσηνία.
Η καλύτερη διοργάνωση γκολφ στην Ελλάδα και την Κύπρο, όπως ανακηρύχτηκε στα Sports Marketing Awards 2020, αναμένεται να συγκεντρώσει περισσότερα από 80 ανώτατα στελέχη της ναυτιλίας που θα σχηματίσουν 20 ομάδες, των τεσσάρων ατόμων. Οι γκολφέρ θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν στα δύο νέα signature γήπεδα 18 οπών, που έχουν σχεδιαστεί από τον δύο φορές πρωταθλητή Masters και θρύλο του Ryder Cup, José María Olazábal στο Navarino Hills. Οι συμμετέχοντες θα διαγωνιστούν σε ομαδικό επίπεδο την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου, στον αγώνα two (2) ball better ball (3/4 hcp) στο The Hills Course. Αντίστοιχα, το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, θα λάβουν μέρος σε έναν αγώνα shotgun scramble που θα πραγματοποιηθεί στο International Olympic Academy Golf Course. Δείτε εδώ το teaser video της διοργάνωσης: https://youtu.be/p6hXtiy9iMc