12)Φέρτε τη δράση των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στο σαλόνι σας με τη Sonos

Από τις 4 έως τις 20 Φεβρουαρίου, αθλητές από όλο τον κόσμο θα βρίσκονται στο Πεκίνο για να εκπροσωπήσουν τις χώρες τους στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες. Είστε έτοιμοι να υποστηρίξετε τους έλληνες αθλητές μας και να ζήσετε την εμπειρία των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων από το σπίτι σας; Φέτος οι κερκίδες προορίζονται μόνο για ντόπιους θεατές (όπου οι επευφημίες αποθαρρύνονται στην πραγματικότητα), αλλά μπορείτε ακόμη να πανηγυρίσετε από το σπίτι. Η Sonos ενισχύει την εμπειρία του αθλήματος παρέχοντας προϊόντα που θα σας κάνουν να νιώσετε τον παλμό των αγώνων και να συνδεθείτε με τους αγαπημένους σας αθλητές.
Ευτυχώς, είναι εύκολο να αναπαράγετε τη δράση των αγώνων στο σαλόνι σας με τη νέα καθηλωτική, κομψή μπάρα ήχου Sonos Beam (Gen 2). Συγκεντρώστε τους φίλους και την οικογένειά σας και παρακολουθήστε τα αγαπημένα σας αθλήματα ρυθμίζοντας αυτό το home theater που είναι ιδιαίτερα κομψό και ταυτόχρονα πολύ απλό στη χρήση. Μάθετε περισσότερα στο www.sonos.com.gr.

Say Yes and Get impressed

Τα κοράκια λύνουν τεστ μνήμης!

Μπορεί να μην φημίζονται για την ομορφά τους, όμως οι βιολόγοι τα αποκαλούν «φτερωτά πρωτεύοντα», χάρη στις εξαιρετικές πνευματικές τους ικανότητες και δεξιότητες στην επίλυση προβλημάτων και την  ευφυία τους. Σε μία μελέτη φάνηκε πως ήταν σε θέση να απομνημονεύσουν και να αναγνωρίσουν σωστά εικόνες που τους είχαν δείξει νωρίτερα οι ερευνητές. Όταν οι ερευνητές άλλαξαν τους κανόνες του παιχνιδιού και άρχισαν να τα ανταμείβουν όταν αναγνώριζαν εικόνες που δεν ταίριαζαν, τα κοράκια προσαρμόστηκαν γρήγορα και απάντησαν σωστά στο τεστ!