2)Φτιάξε καφέ να στα πω…

Καλημέρα αγαπημένοι SayYessers!!!

Άλλη μία εβδομάδα έφτασε στο τέλος της και ελπίζω να την απολαύσατε… Μία καινούρια ξεκινάει και ίσως είναι η πιο αγαπησιάρικη Δευτέρα απ’ όλες αυτή που έρχεται!!!

Η 14η Φεβρουαρίου είναι μια μέρα που είναι γεμάτη προσδοκίες. Στόχος είναι να περάσετε μια διασκεδαστική, ρομαντική μέρα γεμάτη καρδούλες, λουλούδια και σοκολατάκια. Αλλά αν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα σχεδιάζετε, μπορεί να αισθάνεστε μόνοι και λυπημένοι την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Σύμφωνα με έρευνες η θλίψη για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πηγάζει από τη σύγκριση. Μπορεί να συγκρίνετε την κατάστασή σας με τους γύρω σας ή με τα φαινομενικά τέλεια ζευγάρια στα social media. Η παγίδα είναι να κοιτάτε φωτογραφίες σας που είστε μόνοι σας και να τις συγκρίνετε με φίλους και συνεργάτες που έχουν σύντροφο. Και ξαφνικά φαίνεται όλοι να διασκεδάζουν… εκτός από εσάς.

Λάθος! Προφανώς και σου έχω Sparkling Room από σήμερα για να μη σε πιάσει απροετοίμαστο η Δευτέρα.

Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μπορεί να είναι επώδυνη για όσους έχουν χωρίσει γιατί πρακτικά η γιορτή αυτή ξυπναει μνήμες από πληγές που δεν έχουν επουλωθεί ακόμα και σε κάνει να αισθάνεσαι χειρότερα  από άλλες μέρες του χρόνου. Όμως από προσωπική εμπειρία και μόνο θα πω πως αυτοί που είμαστε δεσμευμένοι μάλλον δε δίνουμε και τόση σημασία στη συγκεκριμένη γιορτή.

Tip of the Day: Το νόημα της ζωής κατά τον Νίτσε, ήταν να ζούμε τη ζωή μας με τέτοιο τρόπο, ώστε να θέλουμε να ξαναζούμε ακριβώς την ίδια ζωή αιώνια… Βρες το δικό σου νόημα στη ζωή και αν σε στενοχωρεί που είσαι μόνος σου ή που είσαι με ένα σύντροφο και εξακολουθείς να νιώθεις μόνος σου, σου έχω νέα! Η ζωή είναι δική σου, βγες έξω και απόλαυσέ την… Και ναι, μοναξιά είναι να έχεις πολλά να δώσεις αλλά κανέναν να τα μοιραστείς, όμως τίποτα δεν είναι οριστικό και δεν κρατάει για πάντα… ούτε η μοναξιά σου αλλά ούτε και οι σχέσεις όλων όσων θα γιορτάσουν τη Δευτέρα…