3)φτιάξε καφέ να στα πω…

Καλημέρα αγαπημένοι μου SayYessers!!!

Σήμερα είναι η πιο μοσχομυριστή Πέμπτη του χρόνου. Τσικνοπέμπτη alert! Θα μου πεις, ναι σιγά τη διαφορά, λες και τις άλλες μέρες το είχαμε ρίξει στο φαγόπυρο. Η αλήθεια είναι πως όσοι τρώμε κρέας το τιμούμε συχνά πυκνά, δεν περιμένουμε τη σημερινή μέρα για να ανεβάσουμε χοληστερίνη, το κάνουμε και όλες τις υπόλοιπες. Όμως τέτοιες ημέρες όπως η Τσικνοπέμπτη ή του Αγίου Βαλεντίνου είναι απλά αφορμές για να κάνουμε κάτι διαφορετικό με τους φίλους μας, την οικογένεια μας, τους συνεργάτες μας.

Μην είσαι μίζερος μωρέ. Αρκετά έχουμε απομονωθεί όλοι λόγω Covid-19, ας αφήσουμε αυτές τις μικρές χαρές να μας παρασύρουν ώστε να το “ρίξουμε έξω”! Άλλωστε, το να περνάς χρόνο με την οικογένειά σου και με τους ανθρώπους που αγαπάς, είναι επένδυση. Είναι μια επένδυση στην ευτυχία και την ευημερία.

Παρόλο που δεν είναι πάντα εύκολο να βρεις χρόνο, οφείλεις κάποιες μέρες να τις θεωρήσεις αφορμή ώστε να αποτελέσουν μονόδρομο πως θα βρεθείς με τους δικούς σου ανθρώπους.

Σκέψου πως εσύ και οι κοντινοί σου άνθρωποι ανήκετε στη δική σας μοναδική φυλή. Εγώ ας πούμε είμαι team #Papanikakia. Όταν ζούμε και εργαζόμαστε σε έναν χαοτικό κόσμο και μία χαοτική καθημερινότητα είναι βάλσαμο να ξέρεις πως επιστρέφοντας πίσω στο σπίτι θα σε υποδεχθεί η δική σου, ολόδικη σου “φυλή” . Η “φυλή” σου δεν είναι ανάγκη να είναι μόνο η οικογένεια σου ή τα παιδιά σου. Μπορεί να είναι οι φίλοι σου, οι συνεργάτες σου και όλοι εκείνοι οι άνθρωποι στους οποίους μπορείς να βασιστείς και που ξέρεις πως δε θα σε προδώσουν, αλλά αντιθέτως είναι εκεί για να βάζουν πλάτη για σένα όποτε και αν το χρειαστείς.

Ναι, το ξέρω πως υπάρχει προδοσία δε ζω σε σύννεφο, όμως αυτό δε μου στερεί το δικαίωμα να ελπίζω στην καλοσύνη των ανθρώπων μέχρι αποδείξεως του εναντίου. 

Tip of the Day: Η σημερινή μέρα ας σταθεί αφορμή για να περάσεις έστω και λίγο χρόνο με τους δικούς σου ανθρώπους. Ας γίνει η αιτία που θα κάνεις κάτι διαφορετικό σε σχέση με τις υπόλοιπες μέρες της εβδομάδας που διανύουμε. Τώρα, πήγαινε και σχεδίασε κάτι με την οικογένειά σου, αν δεν το έχεις κάνει ήδη.

Προφανώς και έχει σχετικό Claire’s Choice παρακάτω…

Καλά τσικνίσματα…!