2)Φτιάξε καφέ να στα πω…

Καλημέρα αγαπημένοι SayYessers!!!

Και τι είναι η ζωή μας; Ένα μπουκέτο από επιλογές. Βέβαια η λέξη “μπουκέτο” έχει και δύο ερμηνείες, όπως και η ζωή μας άλλωστε. Οι καλές επιλογές είναι ένα μπουκέτο φρέσκα μοσχομυριστά λουλούδια και οι κακές ένα “μπουκέτο” κατευθείαν στο πρόσωπο που σε επαναφέρει ξανά στο παιχνίδι για την επόμενη επιλογή σου. Και ο καιρός περνάει και κάπως έτσι καταλήγεις πως είσαι οι επιλογές σου.

Αναπνέεις με τις επιλογές σου και ζεις με τις συνέπειες, τόσο απλό…

Μη φοβάσαι, δεν είναι τόσο σκληρό όσο ακούγεται. Εξάλλου οι σωστές επιλογές προέρχονται από εμπειρία και η εμπειρία προέρχεται από τις λάθος επιλογές.

Tip of the Day: Αυτό που επιλέξαμε χθες μας έκανε αυτό που είμαστε σήμερα και οι επιλογές που θα κάνουμε σήμερα θα μας τοποθετήσουν στο αύριο. Να είσαι προσεκτικός με τις επιλογές σου, όμως μη σου γίνει και εμμονή. Να ακούς το ένστικτό σου, εκείνο ξέρει. Εκείνο πάντα ξέρει. Και να ζεις, να ρισκάρεις, να δοκιμάζεις… Και τι έγινε αν η επιλογή ήταν λάθος; Η ζωή ξεδιπλώνεται μπροστά σου να την απολαύσεις. Τώρα έμαθες, το πήρες το μάθημά σου… Προχώρα παρακάτω… και να θυμάσαι πως είσαι έτοιμος να προχωρήσεις όταν η επιλογή που έκανες δεν ήταν η δεύτερη σκέψη που είχες…