12)H Sonos σας βοηθά να συντονιστείτε στα συναισθήματά σας την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Είτε θέλετε να γιορτάσετε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με τον αγαπημένο σας, τους φίλους σας, είτε να μην την γιορτάσετε καθόλου φέτος, η Sonos είναι εδώ για να φτιάξει την ατμόσφαιρα. Απολαύστε αυτή την ξεχωριστή στιγμή με playlists και υπέροχη μουσική για κάθε γούστο, στο σπίτι ή σε εξωτερικό χώρο, με τη Sonos. Η Sonos προσφέρει μία σειρά προϊόντων όπως το One SL, το Roam και το Beam, που διευκολύνουν τη δημιουργία της τέλειας ατμόσφαιρας V-day στο σπίτι ή σε εξωτερικούς χώρους. H Sonos θέλει να μας συγχρονίσει με ένα ηχείο ή ένα soundbar για να μας βοηθήσει να γιορτάσουμε – από τα πρώτα ραντεβού, τις παλιές αγάπες, μέχρι όλες τις σημαντικές μορφές αγάπης για τον εαυτό μας (βραδινή έξοδος ή Netflix). Για εκείνους που δεν ξέρουν τί διάθεση θα έχουν, ευτυχώς η Sonos είναι ένα multi-room σύστημα. Παίξτε διαφορετική μουσική σε κάθε δωμάτιο για να νιώθετε καλά όλη μέρα και όλη νύχτα.

 

2 8ema

Η LG θέτει νέα πρότυπα με δυνατότητα αναβαθμίσεων στις οικιακές συσκευές, προσφέροντας περισσότερα και διαχρονικά οφέλη

Η LG Electronics έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στη χρήση οικιακών συσκευών, με την επιλογή αναβάθμισής τους που προσαρμόζεται στον μοναδικό και μεταβαλλόμενο τρόπο ζωής των πελατών. Στο πλαίσιο του concept “Evolving Appliances for You” οι συσκευές της LG θα λαμβάνουν αναβαθμίσεις, και θα έχουν τη δυνατότητα να ενσωματώνουν νέες λειτουργίες που αναπτύσσονται με την πάροδο του χρόνου βάσει του μοτίβου χρήσης. Η δυνατότητα των αναβαθμίσεων θα επιτρέπει την προσθήκη μιας νέας λειτουργίας σε μια υπάρχουσα συσκευή μέσω νέου software, νέου hardware ή και των δύο. Για παράδειγμα, σε περίπτωση που οι χρήστες αποκτήσουν ένα κατοικίδιο στο σπίτι μπορούν να βελτιώσουν την απόδοση του ιονιστή LG PuriCare, μέσω της
αναβάθμισης της συσκευής με το Pet Care Filter για να φιλτράρει πιο διεξοδικά τα χνούδια των κατοικίδιων ζώων από τον αέρα. Επίσης, τα στεγνωτήρια LG που λαμβάνουν αναβαθμίσεις μπορούν να ενισχυθούν με νέα αξεσουάρ και software, το οποίο θα μπορεί ο χρήστης να «κατεβάσει» από την εφαρμογή LG ThinQ, λαμβάνοντας υπόψη του το διαφορετικό κλίμα ή διαφορετικούς τύπους υφασμάτων.