5)HOGAN-3R: Γεννήθηκε από αγάπη για τον πλανήτη

Tο 1986 ο HOGAN έκανε τα πρώτα του βήματα προς ένα μέλλον που τότε φαινόταν αδύνατο, αλλά είναι απολύτως φυσικό σήμερα: Ποτέ ξανά δεν είχε δημιουργηθεί ένα πολυτελές sneaker. Καταρρίπτοντας ένα στερεότυπο, η HOGAN έθεσε νέους κανόνες και δημιούργησε μια εντελώς νέα κατηγορία. 35 χρόνια μετά, η HOGAN γιορτάζει με μια επανέκδοση με πυρήνα τη βιωσιμότητα- ως μέρος του έργου HOGAN-3R, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά τον φετινό Φεβρουάριο. Η HOGAN πραγματοποιεί αυτή τη γιορτή μέσω ενός βίντεο κλιπ με τίτλο «(ΟΧΙ) ένα παραδοσιακό γράμμα αγάπης» που δεν απευθύνεται σε κανέναν άλλο εκτός από τον πλανήτη Γη. Το project HOGAN-3R γεννήθηκε από αγάπη για τον πλανήτη μας και όποιον ζει σε αυτόν, ένα έργο που βάζει το περιβάλλον στο επίκεντρό του, που συντίθεται τέλεια από τα 3 «R» που το καθορίζουν: Recycle, reuse, reduce (Ανακύκλωση, επαναχρησιμοποίηση, μείωση). Το HOGAN-3R ενσωματώνει τις αξίες στις οποίες πιστεύει η HOGAN: Υπεύθυνη καινοτομία, συνειδητή χρήση των πόρων, μείωση της σπατάλης. Ως αποτέλεσμα, η HOGAN εισάγει μια συλλογή μοναδικών αντικειμένων, εξαιρετικής ποιότητας, πολύτιμα και διαχρονικά όπως τα παραδοσιακά, που γεννήθηκαν από την καινοτομία αλλά, όπως πάντα, με την εικόνα της κληρονομιάς της HOGAN. Οι συλλογές Hogan διατίθεται στην ομώνυμη boutique Hogan όπως επίσης και στα καταστήματα KALOGIROU.

 

2 8ema

To PCAI Επίσημος Nominator στoν παγκοσμίου κύρους περιβαλλοντικό θεσμό The Earthshot Prize

Ο πολιτιστικός οργανισμός Polygreen Culture & Art Initiative PCAI επιλέχθηκε ως επίσημος Nominator στoν παγκοσμίου κύρους περιβαλλοντικό θεσμό The Earthshot Prize. Το The Earthshot Prize έχει σχεδιαστεί για να δώσει κίνητρο για αλλαγή και να συνδράμει στην προστασία του πλανήτη μας τα επόμενα δέκα χρόνια.
Ως Official Nominator το PCAI έχει γίνει ένας από τους οργανισμούς από όλο τον κόσμο που επιλέχθηκαν για την ικανότητά τους να εντοπίζουν αποτελεσματικές ιδέες και λύσεις σε περιβαλλοντικά θέματα. Οι πέντε κατηγορίες Earthshot αποτελούν στόχους που εάν επιτευχθούν έως το 2030 θα βελτιώσουν τη ζωή όλων μας και είναι: η προστασία και η αποκατάσταση της φύσης, ο καθαρισμός της ατμόσφαιρας, η αναβίωση των ωκεανών, η δημιουργία ενός κόσμου μηδενικών αποβλήτων και η αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής. Οι προτεινόμενες υποψηφιότητες θα αξιολογηθούν καθ΄ όλη τη διάρκεια της χρονιάς οδηγώντας σε 5 νικητές για το 2022, καθένας εκ των οποίων θα λάβει χρηματοδότηση £1 εκατομμυρίου προκειμένου να αναπτύξει περαιτέρω το έργο και την έρευνά του.