8)Η Ανοιξιάτικη Συλλογή 2022 των Marks & Spencer είναι εδώ!

 

Αυτή την άνοιξη, τα Marks & Spencer προσφέρουν μια ανανεωμένη συλλογή με must have επιλογές και χρήσιμα items για κάθε μέρα που συνδυάζουν την άνεση και την ποιότητα με την κομψότητα. Δημιουργήστε απεριόριστους και μοναδικούς συνδυασμούς καθημερινού και casual ντυσίματος, με την πληθώρα των επιλογών, καθώς και με πολυχρηστικά κομμάτια που προσφέρει η νέα ανοιξιάτικη συλλογή.
Η γυναικεία συλλογή περιλαμβάνει ποικιλία άνετων και μοντέρνων ρούχων σε ζωντανά και χαρούμενα χρώματα που θα φωτίσουν τις καθημερινές σας εμφανίσεις. Η εποχική χρωματική παλέτα της νέας συλλογής διαθέτει τόσο γήινες όσο και ζωηρές ροζ και κόκκινες αποχρώσεις, ενώ τα prints με feel good και self-care μηνύματα, τα αισιόδοξα floral prints και τα ριγέ με χαρούμενους χρωματικούς συνδυασμούς θα προσδώσουν ζωντάνια και ενθουσιασμό.
Οι ανδρικές επιλογές αποτελούνται απο νέα χρώματα, νέα σχέδια και νέα βελτιωμένη ποιότητα, έτοιμα να σας προσφέρουν αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία για τη νέα σεζόν. Πουκάμισα και μπλούζες από εξαιρετικής ποιότητας μαλλί και όχι μόνο έρχονται να ενισχύσουν το καθημερινό ντύσιμο με μοντέρες επιλογές που υποστηρίζονται απο βιώσιμα υφάσματα και παρέχουν τέλεια εφαρμογή.

 

2 8ΕΜΑ

Η καμπάνια Salvatore Ferragamo για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022

Με μια ταινία μικρού μήκους της καλλιτέχνιδας και σκηνοθέτριας Amalia Ulman και ένα χαρτοφυλάκιο εικόνων που απαθανάτισε ο Hugo Comte, η διαφημιστική καμπάνια Salvatore Ferragamo για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022 μας παρασύρει σε ένα μεσογειακό κόσμο: μια κίνηση γοητείας, που δείχνει τον αισθησιασμό του πώς ντυνόμαστε, αναδεικνύοντας, μέσα από διαφορετικές προοπτικές, τη νέα συλλογή αξεσουάρ και ρούχων της μάρκας.
Μια αίσθηση ελευθερίας μας διαπερνά καθώς παρακολουθούμε το καστ της καμπάνιας, συμπεριλαμβανομένης της ίδιας της Amalia Ulman και του νεαρού Αμερικανού, βραβευμένου με Emmy ηθοποιού και μουσικού, Jharrel Jerome – συνοδευόμενοι από τα μοντέλα Greta Hofer, Nyaueth Riam και Xu Meen – σε μια καλοκαιρινή περιπέτεια, που παίρνει μέρος σε τοπία μιας ειδυλλιακής τοποθεσίας διακοπών.
Οι φωτογραφίες του Comte – μεμονωμένες λήψεις και έντονες mise-en- scènes, απαθανατίζουν πολύτιμες στιγμές αυτής της περιπέτειας. Μια καμπάνια που προσωποποιεί αυτή την καλοκαιρινή ουσία της ομορφιάς και τις ατελείωτες ευκαιρίες, μέσα από το αναμφισβήτητο ιταλικό πάθος για ζωή.