4) Η Global Hotel Alliance ενθαρρύνει τους πελάτες να βιώσουν την εμπειρία των ξενοδοχείων με Giveaway 1 εκατ. DISCOVERY Dollars (D$)

 

Η Global Hotel Alliance (GHA) ανακοινώνει την προωθητική ενέργεια «Million D$ Giveaway» για το ολοκαίνουργιο νόμισμα ανταμοιβών, τα DISCOVERY Dollars (D$). Το πρώτο νόμισμα ψηφιακών ανταμοιβών του κλάδου αποτελεί μέρος της επανεμφάνισης του GHA DISCOVERY, του μεγαλύτερου προγράμματος πιστότητας στον κόσμο για ανεξάρτητα brands ξενοδοχείων, το οποίο διαχειρίζεται η GHA.
Η ενέργεια Million D$ Giveaway ξεκίνησε την Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 και διαρκεί έως τις 31 Μαρτίου 2022. Τα μέλη της GHA DISCOVERY μπορούν να επιλέξουν το Million D$ Giveaway ως μέρος της δωρεάν συνδρομής τους και να λάβουν μέρος για να κερδίσουν ένα από τα 20.000 βραβεία συνολικής αξίας ενός εκατομμυρίου D$, συμπεριλαμβανομένου ενός μεγάλου βραβείου D$10.000. Μετά την επιλογή συμμετοχής, τα μέλη λαμβάνουν επιπλέον πέντε συμμετοχές για κάθε ολοκληρωμένη επιλεγμένη κράτηση πριν από το τέλος της ενέργειας, κάνοντας κράτηση με το GHA DISCOVERY ή με οποιοδήποτε από τα προγράμματα των ξενοδοχειακών brands.
Όλα τα μέλη του Divani Collection Hotels DISCOVERY είναι επιλεγμένα για την προωθητική ενέργεια Million D$ Giveaway κατά τη διάρκεια της καθορισμένης περιόδου, ανεξάρτητα από το επίπεδό τους εντός του προγράμματος. Τα μη μέλη μπορούν να συμμετάσχουν κάνοντας εγγραφή στο πρόγραμμα Divani Collection Hotels DISCOVERY δωρεάν εδώ. https://divanis.com/divani-discovery-loyalty-gha-registration/

 

Θείας Βέτας rules

Η βασιλική κέτσαπ!

Τη δική της μάρκα κέτσαπ λανσάρει η βασίλισσα Ελισάβετ, τη “The Queen’s Tomato Sauce”, που περιγράφεται ως ιδανική για πρωινό ή οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Στη συσκευασία αναγράφεται: «Αγαπημένη της οικογένειας και ελαφρά πικάντικη, η κέτσαπ αυτή είναι απολαυστική. Έντονη και φρουτώδης μπορεί να καταναλωθεί οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ως τέλεια προσθήκη γεύσης για ένα πιάτο». Η βασιλική σος ντομάτας είναι αρωματισμένη με μπαχαρικά, χυμό μήλου και χουρμάδες και πωλείται σε γυάλινο βάζο με ετικέτα των βασιλικών κτημάτων του Σάντριχαμ. Η βασίλισσα λανσάρει επίσης μια καστανή σος η οποία περιγράφεται ως «σάλτσα με βάση την ντομάτα, το ξίδι και τα μπαχαρικά».