6) Η Κωτσόβολος και η Generali δημιουργούν σε κώδικα Braille τα έντυπα των προγραμμάτων ασφάλισης Προστασίας Αγορών & Πληρωμών και Total Support Insurance

Η Κωτσόβολος ενώνει τις δυνάμεις της με την ασφαλιστική εταιρία Generali και παρουσιάζουν τα έντυπα των προγραμμάτων ασφάλισης Προστασίας Αγορών & Πληρωμών και Total Support Insurance σε κώδικα Braille. Στο πλαίσιο του προγράμματος «Τεχνολογία χωρίς εμπόδια», οι δυο εταιρίες συνεργάστηκαν από κοινού, προκειμένου να διαθέσουν τα ενημερωτικά έντυπα των ασφαλιστικών προγραμμάτων
της Generali στους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα όρασης και σκοπεύουν να επισκεφθούν για τις αγορές τους, οποιοδήποτε από τα 92 καταστήματα Κωτσόβολος που αυτά είναι διαθέσιμα.
Η συμμετοχή της Generali στη συγκεκριμένη ενέργεια εντάσσεται στο πλέγμα δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του οργανισμού που έχει ως στόχο να δημιουργεί προστιθέμενη αξία για την κοινωνία και να συμβάλλει στη δημιουργία ίσων ευκαιριών σε όλους τους τομείς.
Τα έντυπα επιμελήθηκε και εκτύπωσε η Εθνική Ομοσπονδία Τυφλών, με στόχο οι συνάνθρωποί μας οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα όρασης, να μπορούν να ενημερωθούν άμεσα και ανεξάρτητα, προσφέροντας μια καλύτερη ζωή για όλους, χωρίς εμπόδια και διακρίσεις.

 

Say Yes and Get Impressed!

H viral σαλάτα του ΤikΤok με τα 1,6 εκατ. likes

Eίναι η Green Goddess Salad και έχει την “έγκριση” των διατροφολόγων, καθώς είναι ωφέλιμη. Τι έχει όμως αυτή η σαλάτα και έγινε viral; Δημιουργήθηκε από τη ζαχαροπλάστη, Melissa του Baked by Melissa, ενός brand mini cupcakes! Η ίδια λέει για τη διάσημη σαλάτα της: «Έφτιαξα αυτή την green goddess salad το περασμένο καλοκαίρι για τις φίλες μου και την λάτρεψαν. Έχει ένα vegan pesto dressing με όλα τα πράσινα λαχανικά που έχετε στη διάθεσή σας. Μη διστάσετε να αυτοσχεδιάσετε οπουδήποτε θέλετε! Ξηροί καρποί, χόρτα και λάδι στο dressing μπορούν να αντικατασταθούν με ο,τιδήποτε άλλο έχετε διαθέσιμο και μπορείτε να κάνετε το ίδιο και με τα λαχανικά της σαλάτας».