11)Η Μαρίνα Φλοίσβου διακρίθηκε ως “Recognised by EFQM 5-star” στο Θεσμό των Πιστοποιήσεων Επιχειρηματικής Αριστείας 2021-2022

Τη διεθνή πιστοποίηση του European Foundation for Quality
Management (EFQM) “Recognised by EFQM 5-star”, έλαβε η Μαρίνα Φλοίσβου στο Θεσμό της Επιχειρηματικής Αριστείας, από το Ινστιτούτο Βιωσιμότητας & Αειφόρου Ανάπτυξης (INBIAN) που αποτελεί τον αποκλειστικό Εθνικό Εκπρόσωπο του EFQM στην Ελλάδα και την Κύπρο. Μέχρι πρότινος η Μαρίνα Φλοίσβου διατηρούσε την πιστοποίηση Recognised for Excellence 4 αστέρων από το 2018.
H Μαρίνα Φλοίσβου είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που εφάρμοσε το νέο αναθεωρημένο Διεθνές Μοντέλο EFQM 2020, το οποίο ενσωματώνει όλα τα megatrends του σύγχρονου management, εκπληρώνοντας με επιτυχία όλα τα απαιτούμενα κριτήρια αξιολόγησης σύμφωνα με το Μοντέλο και αποσπώντας την βαθμολογία που την κατατάσσει στις διακεκριμένες ως “EFQM 5-star Recognised” εταιρείες παγκοσμίως. Το Μοντέλο Επιχειρηματικής Αριστείας EFQM αποτελεί ένα από τα πιο διαδεδομένα πλαίσια επιχειρηματικής αριστείας και αειφορίας στον κόσμο και αποτελεί πρότυπο αυτοαξιολόγησης των οργανισμών και επιχειρήσεων σε σχέση με τα κριτήρια ενός ιδανικού μοντέλου διοίκησης.

2 8εμα

Η Costa Navarino υποδέχεται το πρώτο ξενοδοχείο Mandarin Oriental στην Ελλάδα, την άνοιξη του 2023

Η Mandarin Oriental Hotel Group και η ΤΕΜΕΣ Α.Ε.
ανακοινώνουν την άφιξη του πρώτου ξενοδοχείου Mandarin Oriental στην Ελλάδα, την άνοιξη του 2023 στην Costa Navarino. Το νέο ξενοδοχείο Mandarin Oriental, Costa Navarino θα βρίσκεται στην περιοχή Navarino Bay, μια από τις ολοκληρωμένες περιοχές ανάπτυξης της Costa Navarino στη Μεσσηνία, σε ένα μαγευτικό φυσικό τοπίο 1.400 στρεμμάτων, με θέα στον ιστορικό κόλπο του Ναβαρίνου. Το παραθαλάσσιο υπερπολυτελές resort θα περιλαμβάνει 99 δωμάτια, μεταξύ των οποίων 48 υπόσκαφες βίλες με ιδιωτική πισίνα, μεγάλες βεράντες με απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα, καθώς και πέντε εστιατόρια και μπαρ. Τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του ξενοδοχείου έχουν επιμεληθεί το Γραφείο Μελετών Αλέξανδρου Ν. Τομπάζη και το K-Studio, σύμφωνα με τις αρχές βιώσιμης ανάπτυξης της Costa Navarino. O σχεδιασμός συνδυάζει αρμονικά τις φυτεμένες στέγες που εναρμονίζονται πλήρως με τη φυσική τοπογραφία της περιοχής, με τη χρήση τοπικών υλικών.