11) Η Schwarzkopf Professional μας παρουσιάζει τη νέα σειρά styling SESSION LABEL

Ωθούμενη από τις ασυμβίβαστες ανάγκες των session stylists, η Schwarzkopf Professional δημιούργησε αυτήν την ανανεωμένη και αποκλειστικά για τα κομμωτήρια σειρά styling, με στόχο να ανταποκριθεί πλήρως στις ανάγκες των κομμωτών του σήμερα!
Kαινοτόμες, υψηλής απόδοσης και εξαιρετικά ανάλαφρες συνθέσεις, που έχουν σχεδιαστεί ώστε να βοηθήσουν τους κομμωτές να κάνουν τη διαφορά. Η σειρά SESSION LABEL είναι διαθέσιμη στα κομμωτήρια Schwarzkopf Professional από τον Ιανουάριο του 2022. Όλες οι πληροφορίες προϊόντων, έμπνευσης και εκπαίδευσης βρίσκονται στον ιστότοπο της Schwarzkopf Professional: schwarzkopfpro.com/sessionlabel

2 8EMA

#trends

Ναι στα cut outs για την Άνοιξη!

Τα κοψίματα – μικρά και διακριτικά είτε μεγαλύτερα και πιο τολμηρά- θα φορεθούν πολύ αυτή την άνοιξη. Η κορυφαία τάση της σεζόν παρουσιάστηκε μεταξύ άλλων από τους διάσημους οίκους Nensi Dojaka, Stella McCartney, Jacquemus, Michael Kors, Burberry και Christian Siriano. Τα cut outs είναι μια τάση με επιρροές από τη δεκαετία 2000, η μόδα της οποίας έχει επιστρέψει δυναμικά αυτή την περίοδο. Tα κοψίματα ταιριάζουν τόσο σε έντονα χρώματα όσο και σε παλ ή ασπρόμαυρα, αναδεικνύουν τις καμπύλες και δίνουν πόντους στο outfit.