10)Η WABI Beauty έρχεται με προσφορά 2+1 για να τα κάνεις όλα δικά σου!

Για όλους τους Make Up Lovers η WABI έρχεται με προσφορά 2+1 δώρο! Με μεγάλη ποικιλία προϊόντων μακιγιάζ, περιποίησης προσώπου και σώματος, αρώματα και πολλά ακόμη αξεσουάρ ομορφιάς, τα καταστήματα WABI θα γίνουν ο αγαπημένος προορισμός για beauty shopping. Η WABI στοχεύει στη δημιουργία ενός ανεπανάληπτου shopping experience για να απογειώσει το στιλ σου σε όλα τα φυσικά της καταστήματα και online στο www.wabibeauty.com.
Επισκέψου ένα απο τα καταστήμα WABI και για κάθε 3 προϊόντα σου κάνουν το 1 δώρο! Τα δώρα όμως δεν σταματούν. Double Offer για όλες τις παραγγελίες άνω των 30€, δώρο τα Most Trend Limited Edition σκουλαρίκια της WABI!

2 8εμα

-70% σε όλη τη χειμερινή συλλογή επιλεγμένων designer brands, για λίγες μόνο ημέρες, αποκλειστικά στο εκπτωτικό χωριό

Ανακαλύψτε εκπτώσεις -70% σε όλη τη χειμερινή συλλογή σε επιλεγμένα designer brands όπως Gant, Lacoste, Benetton, Nautica, Pinko, Attrativo, Toi & Moi και άλλα! Μόνο για λίγες μέρες έως και τις 28 Φεβρουαρίου μόνο στο εκπτωτικό χωριό. Απολαύστε μία υπέροχη ημέρα στον υπαίθριο χώρο του εκπτωτικού χωριού όπου μπορείτε να απολαύσετε τις έξυπνες αγορές σας με ασφάλεια. Επισκεφτείτε το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen, χαλαρώστε σε ένα από τα υπέροχα εστιατόρια και καφέ, επωφεληθείτε από τη μοναδική προσφορά -70% σε αμέτρητα χειμερινά fashion item σε επιλεγμένα designer brands και ζήστε την απόλυτη εμπειρία shopping, στον απόλυτο shopping προορισμό.