10) και 11) Κάντε το σπίτι σας τον αγαπημένο boho-chic προορισμό σας!

Αν σας αρέσει το boho chic στιλ στη διακόσμηση, τι θα λέγατε να μετατρέψετε τον προσωπικό σας χώρο σε dream boho-chic destination;

Σας έχουμε ιδέες και tips που θα σας βοηθήσουν, χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε πολλά χρήματα.

Ναι στο χρώμα Ναι στα φυτά!

Για ένα ωραίο boho-chic αποτέλεσμα πρέπει να πείτε αυτά τα δύο μεγάλα Ναι! Τα έντονα χρώματα σε κάποιους τοίχους του σπιτιού είναι μια ξεχωριστή πινελιά που δίνει στιλ. Επίσης, τα πράσινα φυτά πρέπει αν έχουν την τιμητική τους. Μπορείτε να επιλέξετε παχύφυτα, κάκτους και εξωτικά φυτά σε διάφορα μεγέθη και να δημιουργήσετε ένα ενδιαφέρον αποτέλεσμα που εντάσσει τη φύση στον εσωτερικό χώρο. Για παράδειγμα πράσινα φυτά μπροστά από έναν τοίχο στο χρώμα της μέντας αποτελούν ένα υπέροχα… χαλαρωτικό θέαμα.

Επενδύστε σε vintage κομμάτια αλλά διατηρήστε τη… χαλαρότητα

Ένα ωραίο vintage έπιπλο ταιριάζει πολύ σε αυτό το στιλ διακόσμησης, αλλά μην το παρακάνετε. Δεν θέλουμε ένα φλύαρο αποτέλεσμα, θέλουμε να επικρατεί ένα χαλαρό και ήρεμο κλίμα στον χώρο. Τα ιδιαίτερα μαξιλάρια στον καναπέ και τα περίτεχνα βάζα φυσικά και θα βρουν τη θέση τους! Οπότε, έχουμε πάντα κατά νου αν οι επιλογές μας συμβάλλουν στο να είναι το σπίτι μας άνετο και φιλόξενο.

Φως και τέχνη…

Ιδιαίτερα ξύλινα επιδαπέδια φωτιστικά που παραπέμπουν σε δέντρα, vintage επιτραπέζια φωτιστικά ή γυάλινα κρεμαστά με μεταλλικές λεπτομέρειες δένουν άψογα με την αισθητική του χώρου.

 

Tης Βένιας Αντωνίου