8) kai 9)Με έμπνευση από τη φύση…

Η αγάπη για τα φυτικά καλλυντικά οδήγησε στη δημιουργία της VJM Cosmetics. Η Βικτώρια Μίζβα, Διευθύντρια της VJM Cosmetics, μας μίλησε για τα πλεονεκτήματα των προϊόντων της.

Μιλήστε μας για την ιστορία της VJM Cosmetics.

Κάποιες φορές στη ζωή, μας προσφέρεται ένα λευκό χαρτί άλλοτε για να γράψουμε την ιστορία μας και άλλοτε για να διαγράψουμε το παρελθόν και να ξεκινήσουμε μία νέα αρχή. Η ιστορία της VJM Cosmetics ξεκίνησε μετά από 27 χρόνια επανένωσης. Έπειτα από 27 χρόνια, δύο ξαδέρφες, η Τζούλια Μακσυμένκο και η Βικτώρια Μίζβα, συναντηθήκαμε στην Eλλάδα για πρώτη φορά και μοιραστήκαμε όνειρα, εμπειρίες, ιδέες και απόψεις. Και αυτό που μας ένωσε περισσότερο είναι η αγάπη και το πάθος μας για την κοσμετολογία και τα φυτικά καλλυντικά. Έτσι για τη VJM Cosmetics ξεκίνησε η αναζήτηση για καλλυντικά χωρίς parabens, SLES, propylenoglycol και χημικές ουσίες. Στη διάρκεια της αναζήτησής μας, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε τη δική μας σειρά καλλυντικών από φυσικά συστατικά υψηλής ποιότητας έχοντας ως έμπνευσή μας τη φύση.

Ποια είναι τα βασικά συστατικά των προϊόντων της  VJM Cosmetics και τι πλεονεκτήματα έχουν; 

Τα βασικά συστατικά της VJM Cosmetics είναι φυσικά συστατικά όπως εκχυλίσματα, αιθέρια έλαια, marigold, βιταμίνη Έ, ανόργανα χρώματα χωρίς χημικές προσθήκες, μέλι, καφέ και πολλά άλλα φυσικά συστατικά υψηλής ποιότητας. Το πλεονέκτημά μας είναι ότι έχουμε ως κύριο μέλημά μας να συμβάλλουμε στη βελτίωση της συνολικής ποιότητας του δέρματος και να δημιουργήσουμε ορατά πιο υγιή δέρματα για κάθε ηλικία, χρησιμοποιώντας εκχυλίσματα από φυτά και βιολογικά αιθέρια έλαια τα οποία συνδυάζονται με γνώσεις βοτανολογίας και φυτοθεραπείας και οδηγούν στη δημιουργία καινοτόμων και αποτελεσματικών προϊόντων από συστατικά φυτικής προέλευσης.

 Το μότο σας είναι…

«Ικανοποιήστε κάθε σας ανάγκη με τη βοήθεια της φύσης και αισθανθείτε τη φυσική ομορφιά στο δέρμα σας! Νιώστε και εσείς τη φυσική ομορφιά πάνω σας».

 

Tips για υγιή επιδερμίδα

Τα φυτικά καλλυντικά φροντίζουν και περιποιούνται αποτελεσματικά την επιδερμίδα ενώ ταυτόχρονα προωθούν έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημά τους είναι ότι προσφέρουν στο δέρμα μας όλες τις ευεργετικές ιδιότητες και τα οφέλη που χαρίζει απλόχερα η φύση.

H Βικτώρια Μίζβα, Διευθύντρια της VJM Cosmetics, μας δίνει χρήσιμες συμβουλές για υγιή επιδερμίδα:

  1. Γνωρίστε το δέρμα σας. Πριν αποφασίσετε να επενδύσετε σε προϊόντα περιποίησης σιγουρευτείτε ότι γνωρίζετε τον τύπο του δέρματός σας και να αγοράζετε με βάση τον τύπο δέρματος και όχι με την ηλικία σας.
  2. Αφιερώστε χρόνο ώστε να καθαρίσετε αποτελεσματικά την επιδερμίδα σας κάθε πρωί και βράδυ. Είναι σημαντικό να αφαιρεθούν οι ρύποι του αέρα, τα υπολείμματα μακιγιάζ καθώς και η λιπαρότητα του δέρματος που δημιουργείται κατά τη διάρκεια του ύπνου. Η VJM Cosmetics σας προτείνει να κάνετε καθαρισμό με το σαπούνι ενεργού άνθρακα για βαθύ καθαρισμό, το οποίο είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και προετοιμάζει την επιδερμίδα σας για να δεχτεί τα άλλα προϊόντα που θα ακολουθήσουν.
  3. Ενυδατώστε σε καθημερινή βάση την επιδερμίδα σας. Ιδανικά σας προτείνουμε το face serum της VJM Cosmetics με υαλουρονικό οξύ το οποίο θα σας προσφέρει την επιπλέον ενυδάτωση που χρειάζεστε και αντικαθιστά την κρέμα ημέρας σας.
  4. Κάντε απολέπιση τις βραδινές ώρες έτσι ώστε το δέρμα να έχει την ευκαιρία κατά τη διάρκεια της νύχτας να ανακτήσει την υγρασία του αλλά και να μην εκτεθεί σε άμεσο ηλιακό φως.
  5. Βελτιώστε την ποιότητα ζωής σας. Η σωστή διατροφή, η επαρκής ξεκούραση και η σωστή πρόληψη νερού είναι σημαντικοί παράγοντες όχι μόνο για την υγεία μας αλλά και για την ομορφιά μας.
  6. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας και προσφέρετέ του τη φροντίδα που χρειάζεται και είναι σίγουρο ότι το δέρμα σας θα λάμψει και θα δείτε αμέσως τη διαφορά.

Tης Βένιας Αντωνίου