7) Μεγάλη διάκριση για τους διάσημους λουκουμάδες Mr. Puffs στα Franchise Awards

Ο Mr. Puffs ξεχώρισε στα Franchise Awards, που επιβραβεύουν τις βέλτιστες πρακτικές και αναδεικνύουν τις καλύτερες αλυσίδες στον κλάδο του franchise. Οι διάσημοι λουκουμάδες κατάφεραν σχεδόν μέσα σε 6 μήνες από τη λειτουργία του πρώτου καταστήματος, να αποσπάσουν ένα πολύ σημαντικό βραβείο, στην κατηγορία Best Master Franchise.
Η κατηγορία Master Franchise αφορά στις επιχειρήσεις που έχουν αναλάβει δικαιώματα master franchise από διεθνές brand και χαρακτηρίζονται από υγιή και σταθερή ανάπτυξη στη χώρα μας και το αγαπημένο desert bar παρόλο το μικρό χρονικό διάστημα που βρίσκεται στην Ελλάδα, κατάφερε και έκανε τη διαφορά. Η εταιρία θα αναπτυχθεί με franchise κατάστηματα στην Ελλάδα και είναι στη φάση αξιολόγησης επενδυτών καθώς και σημείων. Οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές μπορούν να επικοινωνήσουν με το franchise@mrpuffs.gr. Η τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου στο Gazarte και το βραβείο παρέλαβε ο Θέμης Τζουλιαδάκης. Τα Mr Puffs είναι ένα all day στέκι, με κύριο προϊόν τους λουκουμάδες σε κορυφαία ποιότητα φυσικών συστατικών και με φρέσκια vegan ζύμη που παρασκευάζονται καθημερινά κάθε 20 λεπτά, χωρίς αβγά, λακτόζη και χοληστερόλη, και σε σχέση με τα ντόνατς έχουν σχεδόν τις μισές θερμίδες, καθόλου κορεσμένα λιπαρά και το ¼ σε λιπαρά!

 

Say Yes and Get Impressed!

H αγάπη για τη φύση είναι κληρονομική!

Η φυσιολατρεία είναι και θέμα γονιδίων και κληρονομικότητας. Τα συμπεράσματα έρευνας που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Βιολογίας PloS Biology, βασίστηκαν στη μελέτη διδύμων, οι οποίοι όταν είναι πανομοιότυποι εμφανίζουν πιο κοινή στάση απέναντι στη φύση, σε σχέση με τους μη πανομοιότυπους διδύμους. Οι ερευνητές από τη Βρετανία, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία και τη Σιγκαπούρη μελέτησαν 1.153 ζεύγη διδύμων αναφορικά με τη σχέση που είχαν αναπτύξει με τη φύση, την επιθυμία τους να βρίσκονται συχνά κοντά της και πόσο συχνές ήταν οι επισκέψεις τους σε πάρκα και κήπους. Διαπιστώθηκε ότι οι μονοζυγωτικοί δίδυμοι που μοιράζονται σχεδόν το 100% των γονιδίων τους είναι πιο όμοιοι μεταξύ τους αναφορικά με την προδιάθεση και την επαφή τους με τη φύση, σε σχέση με τους μη  διζυγωτικούς, που μοιράζονται περίπου το 50% του γενετικού υλικού τους.