12)Νέα σειρά Marks & Spencer Denim Jeans: Το καθημερινό αγαπημένο μας jean, μακριά από τα συνηθισμένα

Στα καταστήματα Marks & Spencer μπορείτε να βρείτε τώρα τη νέα denim jeans σειρά, με μοναδικά κομμάτια για όλη την οικογένεια.
Τόσο στη γυναικεία, όσο και στην ανδρική και την παιδική συλλογή, τα νέα must-have τζιν προσφέρουν κλασικό, αλλά και ξεχωριστό στιλ, άνεση και ποιότητα, με ανανεωμένη γραμμή, που υπόσχεται να προσφέρει την τέλεια εφαρμογή σε κάθε σώμα. Φυσικά όλα τα προϊόντα της σειράς είναι κατασκευασμένα με υπεύθυνες πρακτικές.
Ο συνδυασμός άνεσης και στιλ χαρακτηρίζει τα τζιν παντελόνια της γυναικείας συλλογής, ενώ τα Midaxi φορέματα και τα πουκάμισα με περίτεχνα κεντήματα αποτελούν τις πιο πρακτικές επιλογές που ολοκληρώνουν το καθημερινό ντύσιμο. Η ανδρική denim συλλογή περιλαμβάνει μια σειρά από στυλάτα και κολακευτικά τζιν παντελόνια.
Εκτός από καθιερωμένες επιλογές, όπως το Stormwear™ και το 360 Flex, μπορείτε να βρείτε και νέες προσθήκες, όπως τα τζιν από 100% ανακυκλωμένο βαμβάκι. H παιδική denim συλλογή προσφέρει ευκινησία και άνεση, με χαρακτηριστικά όπως τις εύκολα ρυθμιζόμενες ζώνες που εξασφαλίζουν τέλεια εφαρμογή. Χαρούμενα σχέδια και floral κεντήματα είναι λεπτομέρειες που προσφέρουν στιλ και χαρά σε όλα τα παιδιά. Οι σαλοπέτες αποτελούν ιδανική επιλογή για layering και συνδυάζονται τέλεια με τις υπέροχες bomber ζακέτες.

 

2 8εμα

#trends

Statement Blush – H τάση στο μακιγιάζ που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες

To ρουζ κάνει δυναμικό comeback και μας παροτρύνει να το… χρίσουμε πρωταγωνιστή στο μακιγιάζ μας. Μάλιστα η τάση είναι να εφαρμόζουμε το ρουζ όχι μόνο στα ζυγωματικά και τα μάγουλα, αλλά και στα μάτια, τους κροτάφους και τα χείλη. Εφαρμόζοντας ρουζ στην περιοχή γύρω από το στόμα, πετυχαίνουμε ένα natural looking αποτέλεσμα. Επίσης, για να προσθέσουμε διάσταση και βάθος στο πρόσωπο εφαρμόζουμε το ρουζ και ψηλά στους κροτάφους αλλά και στη γραμμή των μαλλιών.