7)Ο Γρηγόρης γιορτάζει τον Άγιο Βαλεντίνο με νέο donut για… “δάγκωμα”!

Η μέρα των ερωτευμένων πλησιάζει και ο Γρηγόρης https://www.gregorys.gr/?utm_source=referral+&utm_medium=link+&utm_campaign=deltio_typou_agios_valentinos είναι έτοιμος να την υποδεχτεί με πολλή αγάπη και με ένα νέο προϊόν «από καρδιάς»!
Το donut λουκουμάς https://www.gregorys.gr/glykismata/glykismata/donutloykoymaskardia-10017234/?utm_source=referral+&utm_medium=link+&utm_campaign=deltio_typou_agios_valentinos έχει σχήμα καρδιάς & γεύση ακαταμάχητη, που θα συναρπάσει όλους τους ερωτευμένους και… όχι μόνο! Μπορείτε να το προσφέρετε στο άλλο σας μισό και να δείξετε την αγάπη σας με ένα ευφάνταστο τρόπο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε ένα κατάστημα Γρηγόρης ή να παραγγείλετε online από το gregorys.gr ή μέσω της εφαρμογής e-order. Σε αυτό το εορταστικό πνεύμα, ο Γρηγόρης έχει ετοιμάσει τον πιο «αγαπησιάρικο» διαγωνισμό στα Social Media, όπου 1 τυχερό ζευγάρι θα κερδίσει δωρεάν πρωινό για 7 μέρες και 5 ακόμα που θα κερδίσουν δωρεάν καφέ & donut. Χρόνια Πολλά σε όλους τους ερωτευμένους!

 

2 8ema

To Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης απονέμει στην Chiquita το Superior Taste Award

Μετά από διεξοδική συζήτηση, το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης ανέδειξε την Chiquita για την εξαιρετική γεύση και ποιότητα των μπανανών της.
Για την ανάδειξη των νικητών του Βραβείου Ανώτερης Γεύσης, μια κριτική επιτροπή με περισσότερους από 200 ανεξάρτητους σεφ και σομελιέ από περισσότερες από 20 χώρες, αξιολόγησε κάθε προϊόν με βάση την αυστηρή μεθοδολογία γευσιγνωσίας του Διεθνούς Ινστιτούτου Γεύσης. «Η αναγνώριση αυτή από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης αποτελεί μεγάλη τιμή για μας. Στην Chiquita, είμαστε υπερήφανοι για την τήρηση της δέσμευσής μας να παρέχουμε στους καταναλωτές την καλύτερη γεύση και την υψηλότερη ποιότητα μπανάνας,» δήλωσε ο Jamie Postell, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων Βόρειας Αμερικής της Chiquita. «Η γλυκιά γεύση και η ευελιξία της μπανάνας Chiquita την καθιστά μια ιδανική επιλογή, τόσο σαν ξεχωριστό σνακ, όσο σαν προσθήκη σε ένα πλούσιο πρωινό ή μια πιο υγιεινή εναλλακτική σε ένα απολαυστικό επιδόρπιο».