13)Onirama και Δεκαράκι σε μια βραδιά γεμάτη μουσική και αρώματα!

Σε μια βραδιά γεμάτη αρώματα και μουσική υποδέχθηκαν τους μουσικόφιλους, το αγαπημένο συγκρότημα Onirama και το τσίπουρο Δεκαράκι. Το Δεκαράκι που πρόσφατα παρουσίασε τα πρώτα μουσικά αποστάγματα, δε θα μπορούσε να λείπει από τον επετειακό δίσκο των ONIRAMA που αγαπήθηκε αμέσως! Πρόκειται για ένα «ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ για Μικρούς και Μεγάλους» που αποτελείται από 3 Δεκαράκια δισκάκια. Το κάθε δισκάκι του Ανθολογίου περιλαμβάνει 10 ντουέτα «Δεκαράκια», κάθε ένα με διαφορετικά ηχοχρώματα, συναισθήματα και εικόνες που ισορροπούν αρμονικά με τα χαρακτηριστικά και τα αρώματα της κάθε ποικιλίας του τσίπουρου Δεκαράκι. Τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022 η Εναλλακτική Σκηνή, στο κτίριο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, μεταμορφώθηκε σε ένα μουσικό παραμύθι όπου υπάρχουν πρίγκιπες σε κάθε δύσκολη εποχή και μοιράζουν μελωδίες, χρώματα, αρώματα και τριαντάφυλλα. Μια αξέχαστη εμπειρία παρέα και τους αγαπημένους Onirama και το τσίπουρο Δεκαράκι περίμενε όποιον κατάφερε να παρευρεθεί στην Εναλλακτική Λυρική Σκηνή.

 

2 8ema

 

κατηγορία Good news

H καινοτομία φορητών συσκευών της Samsung ενώνει
αθλητές και φιλάθλους στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνο

Η Samsung Electronics Co., Ltd., Παγκόσμιος Συνεργάτης
των Ολυμπιακών Αγώνων στην κατηγορία Εξοπλισμός Ασύρματων Επικοινωνιών και Πληροφορικής, φέρνει την προηγμένη τεχνολογία φορητών συσκευών στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνο συνδέοντας τους αθλητές με το φίλαθλο κοινό των Ολυμπιακών αγώνων, μέσα από τον αθλητισμό και τα κοινά πάθη που τους ενώνουν. Η Samsung σε συνεργασία με τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή και τη Διεθνή Παραολυμπιακή Επιτροπή, προωθεί τη δύναμη του αθλητισμού, ενώνει την παγκόσμια κοινότητα με νέους και καινοτόμους τρόπους και ενισχύει την Ολυμπιακή εμπειρία μέσω τεχνολογίας αιχμής.
«Ως μακροχρόνιος υποστηρικτής των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων, η Samsung βρίσκεται δίπλα στους αθλητές για περισσότερα από 30 χρόνια με στόχο να υποστηρίζει τα όνειρά τους και να ενδυναμώνει την ουσιαστική σχέση τους με τους φιλάθλους και τους αγαπημένους τους ανθρώπους μέσα από καινοτόμες τεχνολογίες», δήλωσε η Stephanie Choi, Πρόεδρος και Επικεφαλής Global Marketing στο Mobile Experience Business της Samsung Electronics.