6)TÜV AUSTRIA Hellas: Πρώτος διαπιστευμένος φορέας στην Ελλάδα στον κανονισμό 2018/848 για τη βιολογική παραγωγή

Η TÜV AUSTRIA Hellas, ο κορυφαίος οργανισμός πιστοποίησης και Επιθεωρήσεων στην Ελλάδα, αποτελεί τον πρώτο διαπιστευμένο φορέα πιστοποίησης στην Ελλάδα και έναν από τους πρώτους στην Ευρώπη που αξιολογήθηκαν και διαπιστεύθηκαν με τον νέο κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης 2018/848 για τη πιστοποίηση των βιολογικών προϊόντων. Η εταιρία πιστή στην υπόσχεση της να συνεισφέρει στην προστασία του περιβάλλοντος και να συμβάλει ενεργά στην εξέλιξη κάθε τομέα της ελληνικής οικονομίας, όπως και στη πρωτογενή αγροτική παραγωγή, αποδεικνύει για ακόμα μια φορά ότι στέκεται στο πλευρό των οργανισμών και των επιχειρήσεων για την ανάδειξη της κοινωνικής και περιβαλλοντικής υπευθυνότητάς τους.
Η TÜV AUSTRIA Hellas, μέσω της πρωτοποριακής αυτής πιστοποίησης για τη πρωτογενή αγροτική παραγωγή, δίνει την ευκαιρία για πρώτη φορά σε Οργανισμούς και παραγωγούς που δραστηριοποιούνται σε κάθε γωνιά της Ελλάδας να επενδύσουν στην αγροτική ανάπτυξη, και συγκεκριμένα σε όλα τα επιμέρους τμήματα της διαδικασίας από την καλλιέργεια των αγαθών έως την κατανάλωση των βιολογικών προϊόντων. Ο νέος κανονισμός, με ημερομηνία υποχρεωτικής εφαρμογής την 01.01.2022 οριζόντια για όλες τις επιχειρήσεις και τους παραγωγούς της βιολογικής γεωργίας, κτηνοτροφίας και μεταποίησης, αφορά στους κανόνες για τη βιολογική παραγωγή και στην επισήμανση των βιολογικών προϊόντων ενώ, αντικαθιστά τον κανονισμό (ΕΚ) αριθ. 834/2007 ο οποίος δεν ισχύει πια.

Say Yes and Get impressed!

To πρώτο οικιστικό superyacht στον κόσμο!

Το σούπερ γιοτ Somnio, που σημαίνει όνειρο στα λατινικά, θα είναι το μεγαλύτερο γιοτ στον κόσμο. Το Somnio θα κοστίσει 500 εκατ. ευρώ, ενώ κατασκευάζεται από την νορβηγική VARD. Θα περιλαμβάνει 39 πολυτελή διαμερίσματα, οι τιμές των οποίων ξεκινούν από 15 εκατομμύρια ευρώ και τα ειδικά σχεδιασμένα χαρακτηριστικά μπορούν να σχεδιαστούν ανάλογα με τον τρόπο ζωής και τις απαιτήσεις του εκάστοτε ιδιοκτήτη. Τα μικρότερα διαμερίσματα είναι κοντά στα 185 τ.μ. εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, ενώ το μεγαλύτερο εκτείνεται σε πάνω από 956 τ.μ., συμπεριλαμβανομένης μιας ιδιωτικής βεράντας σχεδόν 370 τ.μ.