14). Αρκουδάκος -Το πρώτο μου παιχνίδι μνήμης. Τα ζώα

Ένα βιβλίο μεγάλου σχήματος με παιχνίδια μνήμης, σχεδιασμένο για να βελτιώσει τη μνήμη και το λεξιλόγιο των μικρών παιδιών, από τον βραβευμένο δημιουργό Benji Davies. Ηλικίες: Από 1 έτους. Ο Benji Davies είναι εικονογράφος, συγγραφέας και σκηνοθέτης κινουμένων σχεδίων. Τα βιβλία του έχουν εκδοθεί σε πολλές γλώσσες και χώρες σε όλο τον κόσμο. Ζει στο Λονδίνο με τη σύζυγό του Νίνα. Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΙΚΑΡΟΣ.

2 8ΕΜΑ

“Ο δράκος των χρωμάτων” από την Ομάδα Μορφές Έκφρασης

Μια φορά κι έναν καιρό σ’ ένα πολύχρωμο δάσος τριγυρνούσε ένας λιχουδης δράκος, πεινασμένος και κουρασμένος, όπως ήταν, ανοίγει το στόμα του και με μια μπουκιά καταβροχθίζει όλα τα χρώματα του δάσους! Και τώρα τι θα συμβεί στα ζώα του δάσους, θα καταφέρουν να ζήσουν σ’ ένα δάσος όπου τα χρώματα δεν υπάρχουν και όλα είναι ίδια; Αυτά κι άλλα πολλά θα πρέπει να λύσουν τα παιδιά, σε αυτήν την πρωτότυπη παράσταση όπου το παραμύθι γίνεται παιχνίδι-θέατρο-τραγούδι και χορός με τη συμμετοχή των παιδιών. Συντελεστές:
Σύλληψη-κείμενο-τραγούδια-σκηνοθεσία: Άννα Σεβαστή Τζίμα
Μουσική: Άννα Σεβαστή Τζίμα, Δημήτρης Σκούρτης. Ερμηνεύουν: Άννα Σ. Τζίμα, Δημήτρης Σκούρτης. Απευθύνεται σε παιδιά από 3 έως 8 ετών. Σάββατο 17:30 έως τις 26 Μαρτίου.