13) Εκλεκτά σαρακοστιανά εδέσματα από τα Καφεκοπτεία Λουμίδη

Στα καταστήματα των Καφεκοπτείων Λουμίδη και στο www.kl.gr , θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από χαλβάδες και ταχίνια σε κλασικές γεύσεις όπως βανίλια, αμύγδαλο, κακάο αλλά και ιδιαίτερες όπως σοκολάτα-cranberry ή καβουρδισμένο φουντούκι ιδανικά και για vegan διατροφή! Τα λουκούμια των Καφεκοπτείων Λουμίδη, θα τα βρείτε σε νέους συνδυασμούς, που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα. Ανακαλύψτε γεύσεις όπως τριαντάφυλλο, cranberry, φράουλα μέχρι και γεμιστά με γλυκό του κουταλιού περγαμόντο, με επικάλυψη μαύρης σοκολάτας και αμυγδάλου. Λαχταριστά βουτήματα με ταχίνι και μαύρη σοκολάτα ή τραγανές μπουκίτσες από αλεύρι ολικής άλεσης, αποξηραμένα φρούτα, λαχταριστά ξεροτήγανα και πολλά ακόμα σοκολατοειδή, έρχονται να συμπληρώσουν τον δίσκο των λαχταριστών εδεσμάτων. Επιπλέον θα βρείτε τα νηστίσιμα βούτυρα καρπών των Καφεκοπτείων Λουμίδη σε γεύσεις όπως ταχίνι-κακάο ή φουντούκι με σοκολάτα bitter, καθώς και τις υπέροχες μαρμελάδες χωρίς ζάχαρη από φρέσκα φρούτα, σε γεύσεις φράουλα, βερίκοκο, δαμάσκηνο και μήλο – σταφίδα. Ολοκληρώστε τη γευστική σας εμπειρία απολαμβάνοντας παράλληλα και τον αγαπημένο σας φρεσκοκομμένο καφέ από τα Καφεκοπτεία Λουμίδη, με έκπτωση -20% από τις 29/3 έως και 31/3. Η προσφορά ισχύει για αγορές σε καταστήματα και στο www.kl.gr για συγκεκριμένα είδη και ποσότητες.

 

2 deltio

McSarakosti – Η νηστεία στα McDonald’s είναι απολαυστική!

Τα εστιατόρια McDonald’s τιμούν τα έθιμα του Πάσχα και φέτος με ένα απολαυστικό μενού με νηστίσιμα προϊόντα εμπνευσμένο από την παράδοση της Σαρακοστής. Το μενού McΣαρακοστή εστιάζει στην ποικιλία γευστικών επιλογών για τους λάτρεις των θαλασσινών. Απολαύστε Grilled Shrimp Burger, δροσερή Σαλάτα με Γαρίδες, τραγανές Γαρίδες (5τεμ), το κλασικό McVeggie™ και λαχταριστά Spring Rolls (4τεμ).
Ξεκινώντας από τις 7 Μαρτίου και για όλη την περίοδο μέχρι το Πάσχα, η McΣαρακοστή προσφέρει νέες επιλογές στους καταναλωτές, που συνδυάζουν την παράδοση με την απόλαυση και την ξεχωριστή ποιότητα McDonald’s, σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.