2). Φτιάξε καφέ να στα πω…

Καλημέρα αγαπημένοι μου SayYessers!!!

Έλα μεταξύ μας είμαστε, πες μου πράγματα που κάνεις κάθε μα κάθε φορά και πάντα ορκίζεσαι πως δε θα τα επαναλάβεις γιατί είναι απλά ανόητα…

Αρχίζω εγώ που είμαι και θαρραλέα:

  • Διαβάζω τις οδηγίες. Πετάω το κουτί. Μετά από 1′ παίρνω το κουτί από τα σκουπίδια και ξαναδιαβάζω τις οδηγίες για να τις θυμηθώ.
  • Όταν κάποιος άγνωστος στο Super Market στέκεται μπροστά από ένα αντικείμενο που θέλω να αγοράσω, αντί να ζητήσω συγνώμη και απλά να το πάρω, κάθομαι διακριτικά δίπλα και δήθεν κοιτάω κάτι άλλο μέχρι να φύγει.
  • Συνήθως είμαι αφηρημένη και δεν ακούω πραγματικά κάποιες φορές. Μου έχει πει σερβιτόρος “καλή όρεξη” και του έχω απαντήσει “επίσης”. Κοιταχτήκαμε, χαμογέλασε, ντράπηκα…
  • Αν ξεκινήσω ένα βιβλίο όσο βλακεία και να είναι, δεν υπάρχει περίπτωση να το παρατήσω και να ξεκινήσω κάποιο άλλο όσο και να πιέζομαι και να δυσανασχετώ κάθε φορά που αποφασίζω να το διαβάσω.
  • Όσοι από εσάς έχετε επαγγελματική σχέση μαζί μου, παρακαλώ αγνοήστε το παρακάτω, προφανώς και δεν το έχω κάνει ποτέ σε σας… Όταν έρχεται ένα email που χρειάζεται αρκετή δουλίτσα ή δεν έχω αποφασίσει ακόμα για την κατάληξη του, συνήθως δικαιολογούμαι πως είχε πάει στα spam και γι’αυτό καθυστέρησα να απαντήσω…
  • Χαμηλώνω σχεδόν πάντα τη μουσική όταν θέλω να παρκάρω. Και είμαι πλέον πεπεισμένη πως δεν το κάνω για να ακούσω το μπαμ αλλά για λόγους άγνωστους που δεν έχω ανακαλύψει ακόμα.
  • Ακόμα και αν είχα σκοπό να σηκωθώ ενώ κάθομαι κάπου, για παράδειγμα στο χώρο αναμονής του αεροδρομίου, αν καθήσει κάποιος δίπλα μου θα μείνω λίγο παραπάνω για να μη νομίζει ότι ευθύνεται εκείνος που σηκώθηκα, ακόμα και αν μου είναι παντελώς άγνωστος και λογικά δεν θα τον ξαναδώ ποτέ.
  • Κάθε Παρασκευή αποφασίζω να ξεκινήσω δίαιτα τη Δευτέρα και καταλήγω όλο το τριήμερο απλά να τρώω ότι υπάρχει γύρω μου με την προοπτική “ότι έλα μωρέ, τελευταία μέρα ατασθαλίας”. Ποτέ!!! Απλά μετά προσπαθώ να χάσω και τα κιλά του σαββατοκύριακου.
  • Κάνω πρόβες με τον εαυτό μου, συζητήσεις που πιθανόν δεν θα γίνουν ποτέ…

Tip of the Day: Το tip είναι πως έχω και άλλα να σας πω αλλά δε μου φτάνει ο χώρος. Ευτυχώς.  Όλοι έχουμε μικρά αθώα μυστικά που τα κρατάμε καλά κρυμμένα για μας, με τον κίνδυνο πως αν αποκαλυφθούν θα χαλάσουμε την εικόνα που έχουν οι άλλοι για μας. Ξέρεις κάτι; Και τι έγινε; Τίποτα είναι η απάντηση γι’ αυτό και μεταξύ κατεργαρέων ειλικρίνεια, οπότε εσύ ποια ένοχα μυστικά έχεις και θα ήθελες να τα μοιραστείς μαζί μου;