9). H LG είναι ο μεγάλος νικητής στα φετινά Red Dot Awards

 

Η LG Electronics (LG) έλαβε 25 διακρίσεις στα φετινά Red Dot Awards, συνεχίζοντας την επιτυχία της στον διάσημο ετήσιο διαγωνισμό στον κλάδο του σχεδιασμού. Μέσα σε αυτό το εντυπωσιακό νούμερο διακρίσεων συμπεριλαμβάνονται τρία βραβεία Best of the Best για το Πλυντήριο – Στεγνωτήριο της LG με δυνατότητα αναβάθμισης, μια νέα LG lifestyle OLED TV και το LG DualUp Monitor Ergo.
Τα LG Πλυντήρια – Στεγνωτήρια προσφέρουν εξαιρετική απόδοση, μινιμαλιστικό «επίπεδο» σχεδιασμό και μπορούν ακόμη και να αναβαθμιστούν για να ανταποκρίνονται στις μοναδικές και μεταβαλλόμενες ανάγκες κάθε πελάτη. Ένας άλλος παραλήπτης της
διάκρισης Best of the Best είναι το νέο μοντέλο LG lifestyle OLED TV, ένα προϊόν που έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει φέτος. Μέρος της σειράς τηλεοράσεων OLED Lifestyle της LG, αυτή η καινοτομία προσφέρει μέγιστη ευελιξία, εύκολη ενοποίηση και πιο βολικές επιλογές στον χειρισμό της ώστε να γίνονται όλα πιο εύκολα.
Ο τρίτος τίτλος Best of the Best Red Dot για την LG πήγε στο LG DualUp Ergo Monitor, που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει ανώτερη εμπειρία θέασης με μεγαλύτερη, εργονομική άνεση. Με αναλογία διαστάσεων 16:18, οθόνη ανάλυσης 2.560 x 2.880, κομψό, πρακτικό σχεδιασμό και βελτιωμένη συνδεσιμότητα, το DualUp Ergo Monitor βελτιώνει την άνεση του χρήστη με την εξαιρετικά ρυθμιζόμενη και αποδοτική βάση LG Ergo.

2 8εμα

PayByBank: ένας καινοτόμος τρόπος ηλεκτρονικών πληρωμών από την PayLink

Η “WorldBridge – Ίδρυμα Πληρωμών Α.Ε.”, με διακριτικό τίτλο “PayLink”, κύριος Αντιπρόσωπος της Western Union στην Ελλάδα συμπλήρωσε 30 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας στην Ελλάδα και επεκτείνει τις υπηρεσίες της φέρνοντας μια νέα εποχή στις ηλεκτρονικές πληρωμές με το καινοτόμο PayByBank.  Η υπηρεσία αυτή αυτοματοποιεί και εκσυγχρονίζει πλήρως την παραδοσιακή “κατάθεση μέσω τραπεζικού λογαριασμού” και κυρίως δίνει τη δυνατότητα σε ηλεκτρονικά καταστήματα να δεχτούν μέχρι και μετρητά από τους καταναλωτές για τις ηλεκτρονικές τους παραγγελίες. Βραβευμένο κατ’ εξακολούθηση στο πλαίσιο των «evolution awards», των επιχειρηματικών βραβείων που απευθύνονται σε e-shops & e-businesses, το PayByBank είναι ο πιο απλός τρόπος να δεχθεί μια επιχείρηση online & offline πληρωμές σε πραγματικό χρόνο με απόλυτη ασφάλεια. Με το ecommerce να κερδίζει όλο και μεγαλύτερο έδαφος στην αγορά, η ανάγκη για ασφαλείς, εύκολους και κυρίως άμεσους τρόπους πληρωμής γίνεται πιο επιτακτική και το PayByBank καλύπτει αυτή την ανάγκη μέσα από πολλαπλά κανάλια (omnichannel).