10) H Meliá Hotels International διευρύνει το χαρτοφυλάκιό της με δύο νέα ξενοδοχεία στα ελληνικά νησιά

Δύο πολυτελή ξενοδοχεία ανοίγουν τις πόρτες τους τον φετινό Απρίλιο στην Κρήτη κάτω από την ομπρέλα της Meliá Hotels International, στο πλαίσιο της συνεργασίας του Ομίλου με τη Zeus Hotels από το 2021. Η εν λόγω συνεργασία σε συνδυασμό με την ανακαίνιση και το rebranding ξενοδοχειακής μονάδας στη Ρόδο, που βρίσκεται σε λειτουργία από την περασμένη χρονιά, θα ενισχύσει το ήδη εντυπωσιακό portfolio της Meliá
στην περιοχή EMEA (Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική).
H Meliá Hotels International εγκαινιάζει τον Απρίλιο στην Κρήτη το Blue Sea Beach Hotel, Affiliated by Meliá ξενοδοχείο, και το Sol by Meliá Marina Beach που είναι μέλος των Sol by Meliá. Παράλληλα, στο νησί της Ρόδου, το Sol by Meliá Cosmopolitan, το οποίο συμπληρώνει ένα έτος λειτουργίας, θα καλωσορίσει τους επισκέπτες σε έναν πλήρως ανακαινισμένο χώρο, ως μέλος των Sol by Meliá. Το Sol by Meliá Marina Beach, τεσσάρων αστέρων, βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία πάνω στη θάλασσα και διαθέτει 396 δωμάτια, τα περισσότερα από τα οποία ανακαινίστηκαν το 2019.

2 8EMA

Tα Aria Hotels επεκτείνονται στο νησί της Πάρου με το μοναδικό Αria Paros Residence

Τα Aria Hotels, μια οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών, ανακοινώνει τη νέα προσθήκη στο χαρτοφυλάκιό της «Aria Paros Residence», η οποία σηματοδοτεί την είσοδο της εταιρείας στο κοσμοπολίτικο νησί της Πάρου. Το ευρύχωρο, πολυτελές κατάλυμα, που βρίσκεται στην καρδιά ενός αμπελώνα και περιβάλλεται από πολύχρωμους κήπους 8 στρεμμάτων, έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει έως 20 άτομα, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για μεγάλες παρέες επισκεπτών και για τη διοργάνωση ιδιωτικών εκδηλώσεων, ενώ παρέχει και εξατομικευμένες υπηρεσίες χαλάρωσης και ευεξίας.
Το Αria Paros Residence, διαθέσιμο για κρατήσεις από τον Μάρτιο, είναι μία μεγάλη σύγχρονη, αυτόνομη κατοικία, πλήρως εναρμονισμένη με το αρχιτεκτονικό τοπίο τη περιοχής και απέχει μόλις λίγα λεπτά από τη διάσημη και κοσμοπολίτικη Νάουσα και τις κοντινές της παραλίες. Ακολουθώντας τη φιλοσοφία των Aria Hotels που επικεντρώνεται στην αυθεντική ελληνική φιλοξενία, το κατάλυμα είναι προσαρμοσμένο στο κυκλαδίτικο περιβάλλον, χρησιμοποιώντας φυσικά υλικά όπως την πέτρα και το ξύλο.