10).Η Mitsubishi Motors προσφέρει 1 εκατομμύριο ευρώ για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης στην Ουκρανία

Με στόχο την υποστήριξη των δραστηριοτήτων παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους πληγέντες στην Ουκρανία και τις γειτονικές χώρες, η Mitsubishi Motors θα πραγματοποιήσει μια οικονομική δωρεά ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ στην UNHCR, το Γραφείο της Ύπατης Αρμοστείας των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες.
Η Mitsubishi Motors εκτιμά ότι αυτή η συνεισφορά θα βοηθήσει στην αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης στην περιοχή, όπου οι επίσημοι συνεργάτες της για τις πωλήσεις και οι συνάδελφοί τους αναλαμβάνουν ήδη δράση για υποστήριξη. Η Mitsubishi Motors ελπίζει ειλικρινά ότι η ειρήνη και η ασφάλεια θα αποκατασταθούν στην Ουκρανία το συντομότερο δυνατό.

 

 

2 8ema

κατηγορία: press room_auto – moto

Tο νέο Honda Civic e:HEV προσφέρει εξαιρετική δυναμική και αποδοτικότητα με τον βασικό εξοπλισμό

Η Honda αποκάλυψε το νέο Civic e:HEV, την 11η γενιά του εμβληματικού, παγκόσμιου συμπαγούς μοντέλου της. Βασισμένο
σε 50 χρόνια κληρονομιάς, το νέο υβριδικό Civic συνδυάζει ισχυρές επιδόσεις και αποδοτικότητα με βελτιωμένα επίπεδα άνεσης εσωτερικού, οπτικής απήχησης και συνολικής χρηστικότητας. Υιοθετώντας την αποδεδειγμένη τεχνολογία e:HEV της Honda, ως στάνταρ σύστημα κίνησης, το νέο Civic ολοκληρώνει την αποστολή της μάρκας να εξηλεκτρίσει όλα τα mainstream Ευρωπαϊκά μοντέλα της μέχρι τα τέλη του 2022. Το νέο Civic διαθέτει μία κομψή και σπορ σιλουέτα, που έχει επιτευχθεί με το χαμήλωμα της γραμμής του καπό κατά 25mm σε σχέση με την προηγούμενη γενιά, ενώ οι γυάλινες επιφάνειές του έχουν αυξηθεί δημιουργώντας την αίσθηση ενός φωτεινού και ευάερου εσωτερικού. Απέριττες, διακριτικές επιφάνειες αποπνέουν μία αίσθηση εκλεπτυσμένης, premium ποιότητας, ενώ οι πιο τονισμένες μεσαίες και χαρακτηριστικές γραμμές υπογραμμίζουν τις κύριες λεπτομέρειες.