6). Η realme αναδεικνύεται ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone 5G στον κόσμο για πρώτη φορά

H realme, η νεότερη ανάμεσα στις 6 κορυφαίες μάρκες smartphone σε παγκόσμιο επίπεδο, αναδείχθηκε ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone στον κόσμο για πρώτη φορά στα χρονικά. Η ισχυρή ανάπτυξη έδωσε τη δυνατότητα στη realme να κατακτήσει μια θέση στο TOP 5, όσον αφορά τις αποστολές smartphone 5G σε 20 παγκόσμιες αγορές και ενίσχυσε τη θέση της ως ηγέτιδα του κλάδου στον εκδημοκρατισμό της τεχνολογίας και των υπηρεσιών 5G.
Σύμφωνα με την τελευταία έκθεση της Counterpoint Research, οι αποστολές 5G της realme έχουν αυξηθεί περισσότερο σε σύγκριση με όλες τις μεγάλες επωνυμίες smartphone – με αύξηση της τάξης του 165% σε ετήσια βάση, το τέταρτο τρίμηνο του 2021. Η ταχεία ανάπτυξη τροφοδοτήθηκε από την επέκταση της εταιρείας σε χώρες της Δυτικής Ευρώπης όπως η Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο και Ελβετία, σε καθεμία από τις οποίες είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα χάρη στη σειρά GT και το 8 5G. Παράλληλα, οι συσκευές 5G της realme συνέχισαν να αποδίδουν καλά σε περιοχές όπως η Μέση Ανατολή & η Βόρεια Αφρική και σε Ασία-Ειρηνικό, που αποτελούν την πλειοψηφία των 20 αγορών (συμπεριλαμβανομένων της Ινδίας, του Μπαγκλαντές, της Μαλαισίας, του Μαρόκου, της Μιανμάρ και της Σιγκαπούρης) όπου οι αποστολές smartphone 5G της realme κατατάσσονται στην πρώτη πεντάδα.

2 8εμα

Σε Δίκτυο 50 Ευρωπαϊκών πόλεων ο Δήμος Κατερίνης για την ενίσχυση του τουρισμού μέσω τεχνολογικής καινοτομίας

Η προσπάθεια ανάδειξης των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του Δήμου Κατερίνης, μέσα από συνεργασίες με Ευρωπαϊκές πόλεις, αξιοποιώντας προγράμματα και πόρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, συνεχίζεται από την Αντιδημαρχία Τουρισμού. Στο πλαίσιο αυτών των προσπαθειών, εγκρίθηκε η συμμετοχή του Δήμου Κατερίνης στο Πρόγραμμα Smart Tourism Destinations, ενός δικτύου που απαρτίζεται από 50 Ευρωπαϊκές πόλεις. Το Smart Tourism Destinations είναι μια πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την υποστήριξη επιλεγμένων πόλεων της ΕΕ με σκοπό τη διευκόλυνση της πρόσβασής τους σε προϊόντα και υπηρεσίες τουρισμού και φιλοξενίας μέσω τεχνολογικής καινοτομίας. Οι πόλεις αυτές θα διδαχθούν πώς να εφαρμόζουν καινοτόμες ψηφιακές λύσεις για να κάνουν τον τουρισμό βιώσιμο και προσβάσιμο, αξιοποιώντας πλήρως την πολιτιστική κληρονομιά και τη δημιουργικότητά τους για να βελτιώσουν την τουριστική εμπειρία.