16)Ιωάννης Κ. – Το χρονικό ενός μυστηρίου

Αιώνες μετά τη δολοφονία του Ιωάννη Καποδίστρια το ερώτημα μένει αναπάντητο. Ποιοι είναι οι ένοχοι; Ο Κωνσταντίνος και ο Γεώργιος Μαυρομιχάλης; Ή κάποιοι που τους έπεισαν να διαπράξουν τον φόνο; Ποιους είχε ενοχλήσει ο Κυβερνήτης στη σύντομη ζωή του; Ποιος είχε συμφέρον να κόψει πρόωρα το νήμα της; Όσα χρόνια κι αν έχουν περάσει, όσα αποδεικτικά στοιχεία κι αν έχουν καταστραφεί, ο Ιάσονας, ένα παιδί με αστυνομικό δαιμόνιο, με τη βοήθεια της Γιάννας, της Κλαίρης και του Στάθη, θα επιχειρήσει να εξιχνιάσει το έγκλημα. Για παιδιά από 9 ετών. Aπό τις εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ.

β 8εμα

«Κυριακές στην Αθήνα» με δωρεάν εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δράσεις για παιδιά και γονείς

Από τον Μάρτιο μέχρι και τον Νοέμβριο, οι Κυριακές στην πόλη γεμίζουν με παιδικά χαμόγελα. Ο Δήμος Αθηναίων προσκαλεί παιδιά από 3-17 ετών και τους γονείς τους να συμμετάσχουν στις «Κυριακές στην Αθήνα», μία σειρά συναρπαστικών εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών δράσεων δημιουργικής μάθησης. Η αρχή γίνεται στις 13 Μαρτίου. Μία Κυριακή κάθε μήνα, τα Μουσεία και οι πολιτιστικοί χώροι του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) και το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου υποδέχονται μικρούς και μεγάλους σε θεατρικές παραστάσεις, εικαστικά εργαστήρια, ευφάνταστα μουσειοπαιδαγωγικά προγράμματα, εργαστήρια χορού και κίνησης, θεατρο-παιδαγωγικά προγράμματα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα πατήστε εδώ. https://www.opanda.gr/index.php/draseis-gia-paidia-opanda/3049-kyriakes-stin-athina-me-dorean-ekpaideftikes-kai-psyxagogikes-draseis-gia-paidia-kai-goneis

Ελεύθερη είσοδος σε όλες τις δράσεις – περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων. Για τηλεφωνικές κρατήσεις, επικοινωνήστε με τον χώρο που ενδιαφέρεστε να επισκεφθείτε.