11). Ολυμπιακή Ζυθοποιία: «Χρυσή» διάκριση για την εξαγωγική δραστηριότητα της μπύρας Mythos

Η μπύρα Mythos απέσπασε χρυσή διάκριση ως «Top Export Company Brand» της χρονιάς, στην τελετή απονομή των «Greek Exports Awards 2021». Διάκριση που αποτελεί μια ακόμα επιβεβαίωση της σταθερά ανοδικής πορείας που ακολουθεί η εξαγωγική δραστηριότητα του brand διεθνώς, λειτουργώντας ως «πρεσβευτής» της ελληνικής μπύρας εδώ και 24 χρόνια. Η μπύρα Mythos έχει ξεχωρίσει και αγαπηθεί τόσο στην εγχώρια αγορά όσο και στις αγορές του εξωτερικού, κάτι το οποίο αντικατοπτρίζεται και στις πωλήσεις του brand κατά την περασμένη χρονιά, οι οποίες σημείωσαν αύξηση +30,5% σε σχέση με το 2020 και +90% σε επίπεδο επταετίας. Η μπύρα Mythos έχει δυναμική παρουσία σε 38 χώρες σε όλο τον κόσμο, με τις δυναμικές αγορές Γερμανίας, Βελγίου, Ρουμανίας, Ην. Βασιλείου, Σουηδίας, Η.Π.Α., Αυστρίας, Ολλανδίας, Αυστραλίας και Ισραήλ να αποτελούν την κορυφαία 10άδα των εξαγωγών της. Σημαντικό επίτευγμα και χαρακτηριστικό της δυναμικής παρουσίας της μάρκας στο εξωτερικό αποτελεί η εντυπωσιακή εξέλιξη της πορείας των πωλήσεων, που ξεπέρασαν το 2021 το ορόσημο του 1.000.000 κιβωτίων. Ο Χρήστος Κυτίνος, International Key Accounts & Exports Manager της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Με τις εξαγωγές μας να αποτελούν περίπου το 9,5% της παραγωγής μας, τα ελληνικά μας σήματα Mythos και FIX Hellas έχουν μια σταθερή δυναμική πορεία στις αγορές του εξωτερικού, γεγονός που μας κάνει αισιόδοξους για το μέλλον».

2 8εμα

λεζάντα

Λάμπρος Κωνσταντάρας, Βαγγέλης Μητρογιάννης, Ελένη Τσολάκη, Χριστιάνα Ρίζου, Γιάννης Μαστοράκης

The Iconic Rakkan Is Back…

Το αγαπημένο εστιατόριο “Rakkan-Izakaya Sushi Bar”, επέστρεψε στην κοσμοπολίτικη περιοχή του Hilton με ένα λαμπερό opening party, παρουσία παλιών και νέων φίλων του από τον επιχειρηματικό, δημοσιογραφικό και καλλιτεχνικό κόσμο, που απόλαυσαν τις υπέροχες γεύσεις της Japanese Fusion Cuisine και τα ιδιαίτερα cocktails. Το εορταστικό κλίμα της βραδιάς απογειώθηκε με ενα ξεσηκωτικό Dj Show απο τη Μάγκυ Χαραλαμπίδου!
Στο νέο “Rakkan-Izakaya Sushi Bar” οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα ταξίδι γεύσεων και τεχνικών της ιαπωνικής γαστρονομικής κουλτούρας του καταξιωμένου chef Σάββα Κωνσταντινίδη και του sushi chef Villegas Walter, καθώς και μια πολυτελή εμπειρία στον χώρο του fine drinking, με μια πολυάριθμη λίστα ιαπωνικών αποσταγμάτων και cocktails.