12). Samsung Galaxy A53 5G και A33 5G: Εκπληκτική εμπειρία κινητής, προσιτή σε όλους

Η Samsung Electronics Co., Ltd. παρουσίασε τα νέα smartphones Samsung Galaxy A53 5G και A33 5G που προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία τεχνολογίας, ενσωματώνοντας τις τελευταίες καινοτομίες Samsung Galaxy, σε προσιτή τιμή. Η νέα σειρά Samsung Galaxy A διαθέτει νέο επεξεργαστή που συνδυάζεται ιδανικά με την προηγμένη κάμερα AI, τη διευρυμένη οθόνη με τεχνολογία smooth display και τη μεγάλη μπαταρία, με διάρκεια ζωής έως δύο ημέρες. Οι συσκευές Samsung Galaxy A53 5G και A33 5G υποστηρίζουν συνδεσιμότητα 5G και διαθέτουν υψηλό επίπεδο ασφάλειας, οικολογικό, κομψό και λεπτό σχεδιασμό, ενώ προσφέρουν προηγμένες συνδεδεμένες εμπειρίες. Επιπλέον, και οι δύο συσκευές υποστηρίζουν συνεχείς αναβαθμίσεις One UI και Android OS και ενημερώσεις ασφαλείας, εξασφαλίζοντας για το χρήστη μια εκπληκτική εμπειρία smartphone.
«Πιστεύουμε ότι όλοι αξίζουν την ευκαιρία να βιώσουν το θετικό αντίκτυπο που μπορεί να επιφέρει η τεχνολογία smartphone στη ζωή τους», δήλωσε ο TM Roh, Πρόεδρος και Επικεφαλής του τμήματος MX (Mobile eXperience) της Samsung Electronics. «Με τα τελευταία μοντέλα της σειράς Galaxy A, καθιστούμε πιο εύκολη από ποτέ την απόλαυση της προηγμένης και καινοτόμου εμπειρίας κινητής Samsung Galaxy σε εξαιρετική τιμή».

2 8ema

 

Η LG προσφέρει επαγγελματικές λύσεις κλιματισμού
και για τους λάτρεις της minimal αισθητικής

H LG Electronics (LG), πιστή στη δημιουργία προϊόντων που παρέχουν τις βέλτιστες λύσεις σε συνδυασμό με απαράμιλλη σχεδίαση, παρέχει την απόλυτη επαγγελματική λύση για τους λάτρεις της minimal αισθητικής για καταστήματα λιανικής. Η Multi V Indoor Round Cassete διαθέτει premium σχεδιασμό, και μόλις 330mm ύψος, διατηρώντας την αίσθηση του ανοιχτού χώρου, ενώ το λευκό πάνελ μεγιστοποιεί την κομψότητα και την τέλεια εφαρμογή του σε κάθε περιβάλλον. Επιπλέον, λόγω του στρογγυλού σχεδιασμού, δεν έχει τυφλά σημεία, καλύπτοντας μεγάλους χώρους, με ευέλικτη ροή αέρα 360 μοιρών. Η υπεροχή στην αισθητική συνδυάζεται με τη βέλτιστη λειτουργία, με τα έξι βήματα της ροής αέρα μέσω του Crystal Vane να παρέχουν ομοιόμορφη και έως και 30% γρηγορότερη ψύξη, και τον 3D ανεμιστήρα που παρέχει κατά 5% υψηλότερη παροχή αέρα σε σχέση με τις συμβατικές κασέτες 4 κατευθύνσεων. Το επίπεδο θορύβου μειώνεται στα 39dB(A), χαμηλότερα από το περιβάλλον μιας βιβλιοθήκης, δημιουργώντας ένα άνετο και ήσυχο περιβάλλον.