11). Το νέο πρόγραμμα επιχειρηματικής ενδυνάμωσης του κομμωτικού κλάδου από τη L’ORÉAL PROFESSIONAL PRODUCTS

Η L’Oréal Professional Products δημιουργεί το πρώτο πρόγραμμα προσωπικής, επιχειρηματικής και χρηματοοικονομικής ενδυνάμωσης, Be your Best. Το πρόγραμμα πραγματοποιείται με την υποστήριξη του οργανισμού Women Οn Top, και έχει ως στόχο την επιμόρφωση, την εξοικείωση και την ανάπτυξη των επιχειρηματικών δεξιοτήτων των γυναικών προκειμένου να εξελίξουν το προσωπικό και επαγγελματικό τους μέλλον. Το ολιστικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης Be your Best καλύπτει τρεις βασικές θεματικές ενότητες, την προσωπική, επιχειρηματική και χρηματοοικονομική ενδυνάμωση. Η Μαρία Κοράλη, Γενική Διευθύντρια του Κλάδου Επαγγελματικών Προϊόντων της L’Οréal Hellas, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Ενδυναμώνοντας τις γυναίκες του κομμωτικού κλάδου, βάζουμε τα θεμέλια για την επιτυχημένη επαγγελματική πορεία τους σήμερα και στο μέλλον, και παράλληλα συμβάλουμε στη διαρκή αναβάθμιση του κομμωτικού κλάδου». Η Πηνελόπη Θεοδωρακάκου, Συνιδρύτρια του οργανισμού, Women on Top, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Η επαγγελματική ενδυνάμωση των γυναικών αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα του Women On Top, γι’ αυτό και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενες για το σχεδιασμό και την υλοποίηση του προγράμματος ενδυνάμωσης των γυναικών του κομμωτικού κλάδου, Be your Βest, που συνδιοργανώνουμε με την L’Oréal Professional Products». Το πρόγραμμα Be your Best αποτελείται από δύο ενότητες: Η πρώτη ενότητα περιλαμβάνει 3 διαδικτυακά ημερήσια σεμινάρια, τα οποία θα επικεντρώνονται στη θεματική της προσωπικής ενδυνάμωσης των γυναικών και θα έχουν βιωματικό και διαδραστικό χαρακτήρα. Τα σεμινάρια αυτά προσφέρονται από τη L’Oréal Professional Products δωρεάν, απευθύνονται σε όλες τις γυναίκες του κομμωτικού κλάδου. Η δεύτερη ενότητα αποτελείται από ένα σεμιναριακό κύκλο που εστιάζει στην προσωπική, επιχειρηματική και χρηματοοικονομική ενδυνάμωση των γυναικών. Απευθύνεται αποκλειστικά σε γυναίκες ιδιοκτήτριες κομμωτηρίων και θα έχει διάρκεια 2 μηνών.

2 8εμα

Η CATRICE παρουσιάζει τη νέα βασική σειρά Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 και χαρίζει μια ανανέωσης και αισιοδοξίας στο μακιγιάζ μας

Με τη νέα βασική σειρά της CATRICE για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022, είμαστε έτοιμες για μοναδικά, έντονα μακιγιάζ και επιτέλους έχουμε ξανά διάθεση για δημιουργικούς πειραματισμούς styling.
Οι τρεις τάσεις για τη νέα χρονιά:
Είμαστε Back on the Go και αναζητούμε προϊόντα που αποδίδουν γρήγορα, εύκολα καιαξιόπιστα.
Η διασκέδαση ακολουθεί τη λειτουργικότητα – θέλουμε να βάλουμε ξανά περισσότερη χαρά και θετική ενέργεια στην εμφάνισή μας.
Μιλώντας για τα… Συστατικά της γενιάς μας: Αυτή η τάση εστιάζει στα ενεργά συστατικά.