10).«Cosmic Gardens», η νέα καμπάνια KALOGIROU για την Άνοιξη- Καλοκαίρι 2022

Το τοπικό γίνεται ουτοπικό. Το σουρεαλιστικό μεταφράζεται στη νέα πραγματικότητά μας και η δημιουργικότητα της KALOGIROU ανθίζει, θολώνοντας τα όρια ανάμεσα στο πραγματικό και το φανταστικό. Μέσα από τη νέα καμπάνια της, «Cosmic Gardens», το ονειρικό περιβάλλον δανείζεται pixels, διαχρονικές αναφορές και την αισθητική της KALOGIROU που μεταλαμπαδεύεται από γενιά σε γενιά για περισσότερα από 130 χρόνια τώρα. Το σύμπαν της KALOGIROU αντανακλάται σε κάθε καρέ του fashion film και των φωτογραφιών για τη σεζόν Άνοιξη- Καλοκαίρι 2022. Έμπνευσή της καμπάνιας, το documentary “Grey Gardens”, η αληθινή ιστορία μαμάς και συνονόματης κόρης Edith Beale, θείας και ξαδέρφης της Τζάκι Κένεντι Ωνάση που ζούσαν απομονωμένες στα Xάμπτονς και σ΄ έναν δικό τους, μαγικό κόσμο. Οι εκκεντρικές και στυλάτες Big Edie και Little Edie, όπως τις φώναζαν, ενώ ζούσαν απομονωμένες από τον έξω κόσμο, δημιουργούσαν καθημερινά δικές τους χαρακτηριστικές και άκρως στιλιστικές προτάσεις, περνώντας με αυτό τον τρόπο την καθημερινότητά τους, μακριά από τα όρια του χρόνου.

2 8EMA  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Press room

λεζάντα

Ηλίας Κιαζόλι, Χριστίνα Παππά, Ηλίας Κωνσταντίνου

“CATALYNA MODERN MEXICAN”: Εγκαίνια για το νέο meet up point των νοτίων προαστίων

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια του ολοκαίνουργιου μεξικάνικου εστιατορίου CATALYNA MODERN MEXICAN στην Πλατεία της Νέας Σμύρνης, παρουσία δεκάδων προσκεκλημένων από τον δημοσιογραφικό, καλλιτεχνικό & επιχειρηματικό κόσμο της Αθήνας αλλά και πολλών αγαπημένων φίλων της ηθοποιού Χριστίνας Παππά, του γιου της Δημήτρη, αλλά και των συνεταίρων τους Ηλία Κωνσταντίνου και Δημήτρη Χρήστου. Το menu επιμελήθηκε ο executive chef Ηλίας Κιαζόλι απογειώνοντας την έμπνευση της καταξιωμένης chef του Λονδίνου Adriana Cavità , ο οποίος ετοίμασε τις πιο αυθεντικές μεξικάνικες χειροποίητες συνταγές – επιλεγμένες κατάλληλα για τη βραδιά των εγκαινίων – με εξαιρετικές… twist γεύσεις!
Το CATALYNA MODERN MEXICAN  είναι ένα upcoming new style modern Mexican all day εστιατόριο που εστιάζει σε γνήσιες γεύσεις από  το Μεξικό έως το Περού και με μοναδικά signature cocktails από τον κορυφαίο bartender Teo Konstantinidi.