Emirates: Χρήσιμες συμβουλές για όσους ταξιδεύουν με παιδιά

H Emirates μοιράζεται μερικές χρήσιμες συμβουλές ώστε οι οικογενειακές διακοπές να κυλήσουν όσο το δυνατόν
πιο ομαλά.
Κατά την κράτηση της πτήσης, οι επιβάτες:
 Να φροντίσουν ώστε η πτήση τους να συμβαδίζει με το καθημερινό πρόγραμμα των παιδιών – εφόσον αυτό είναι εφικτό, μπορούν να επιλέξουν πτήσεις που ταιριάζουν με το πρόγραμμά τους.
 Λαμβάνοντας υπόψη το ωράριο ύπνου των παιδιών, οι επιβάτες καλό θα ήταν να αποφύγουν να αναχωρήσουν αργά το βράδυ ή να επιλέξουν μια ολονύχτια πτήση. Ενδεχομένως να μην καταφέρουν να κοιμηθούν λόγω ενθουσιασμού ή φασαρίας, με αποτέλεσμα να επέλθει κόπωση.
 Να προσπαθήσουν να επιλέξουν μία πτήση που η ώρα αναχώρησης είναι μεταξύ των γευμάτων ή των ωρών ύπνου, καθώς αυτό μπορεί να μειώσει την πιθανότητα να προκληθεί ανησυχία στα παιδιά.
 Σε περίπτωση πρωινής πτήσης, να φροντίσουν ώστε τα παιδιά να κοιμηθούν καλά το βράδυ ώστε να μην καταρρεύσουν εξαιτίας της έλλειψης ύπνου.

 Να επιλέξουν προσεκτικά τις θέσεις τους – αν έχουν τη δυνατότητα, να επιλέξουνε ειδικές θέσεις για βρεφικές καλαθούνες ή θέσεις που δεν έχουν μπροστά τους άλλα καθίσματα.
 Να σκεφτούν τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν τα καθίσματα κοντά στο μπάνιο.

 Να επιλέξουν παιδικά μενού κατά την διάρκεια της κράτησης των εισιτηρίων.
Μεταφορά – Οι επιβάτες καλό είναι να προγραμματίσουν εκ των προτέρων τη μεταφορά τους στο κατάλυμα, ειδικά στην περίπτωση που χρειάζονται καθίσματα αυτοκινήτου.

2 θεμα

Kinetic sand: Η απίστευτη άμμος που δεν στεγνώνει ποτέ!

Τα προϊόντα Kinetic Sand επιτρέπουν σε μικρούς και μεγάλους να
δημιουργήσουν σχέδια σε όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου! Η άμμος Kinetic Sand είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους για ατέλειωτες ώρες, ενθαρρύνοντας τη δημιουργικότητά τους. Tώρα, μπορούν όλοι να δημιουργήσουν ό,τι σχήματα και φιγούρες έχουν φανταστεί στα πιο ζωηρά χρώματα! Κυλάει μαγικά ανάμεσα στα δάχτυλα και τα αφήνει απολύτως στεγνά καθώς δεν κολλάει, είναι μαλακή και εύκολη στο καθάρισμα. H Κinetic Sand αποτελείται από 98% φυσική άμμο και είναι απολύτως ασφαλής, καθώς δεν περιέχει γλουτένη, καζεΐνη και λακτόζη.