12).Εταιρείες-κολοσσοί επενδύουν στο metaverse

Χρηματοδότηση ύψους 2 δισ. δολ. από τη Sony και τη μητρική της Lego εξασφάλισε η εταιρεία βιντεοπαιχνιδιών Epic Games. H συγκεκριμένη εξέλιξη μαρτυρά τη δυναμική που έχει το «μετασύμπαν», ο νέος ψηφιακός κόσμος όπου οι χρήστες έχουν πρόσβαση χάρη στις τεχνολογίες του Internet και της εικονικής και επαυξημένης πραγματικότητας. Η Sony θα εισφέρει 1 δισεκατομμύριο δολάρια στην εταιρεία, ενώ η KIRKBI, η οικογενειακή επενδυτική εταιρεία που βρίσκεται πίσω από τη Lego, θα επενδύσει αντίστοιχο ποσό. Όπως ανέφερε η Epic Games, η οικονομική ένεση που έλαβε θα χρησιμοποιηθεί για την ανάπτυξη της οικοδόμησης του δικού της μετασύμπαντος! Ο διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής της Epic Games, Τιμ Σουίνι, δήλωσε ότι τα νέα κεφάλαια θα βοηθήσουν την εταιρεία «να επιταχύνει το έργο της για την οικοδόμηση του metaverse». Το μετασύμπαν αποκτά όλο και μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Μεγάλος αριθμός εταιρειών τυχερών παιχνιδιών και ηλεκτρονικών σπορ διερευνούν τις προοπτικές που έχει η τεχνολογία για μεγαλύτερη ανάπτυξή τους. Σε αυτές περιλαμβάνονται οι Yesports, BAYZ και EVOS Esports, ενώ η MAD Lions ανακοίνωσε πρόσφατα συνεργασία που επικεντρώνεται στην είσοδό της στο μετασύμπαν.

 

2 θεμα

Οι ξενοδοχειακές LG Pro:Centric 4K Smart TVs προσφέρουν στους επισκέπτες ένα σύγχρονο και διαφοροποιημένο επίπεδο υπηρεσιών

Oι επαγγελματίες του κλάδου της φιλοξενίας έχουν τη δυνατότητα να αναβαθμίσουν τις ξενοδοχειακές τους υπηρεσίες δημιουργώντας μοναδικό περιεχόμενο με την LG Pro:Centric® Infotainment πλατφόρμα και τις καινοτόμες smart hotel TVs του επαγγελματικού τμήματος Business Solutions της LG Electronics (LG).
Οι UHD 4K UR762H Pro:Centric Smart Hotel τηλεοράσεις της LG διατίθενται σε μοντέλα από 50 έως 75 ίντσες και συνδυάζουν την εξαιρετική απόδοση στην εικόνα, τον εντυπωσιακό σχεδιασμό και ένα πλήθος μοναδικών δυνατοτήτων. Η σειρά UR762H με
λεπτό πλαίσιο, είναι σχεδιασμένη για να ταιριάζει σε οποιαδήποτε διακόσμηση, και προσφέρει μια καθηλωτική εμπειρία θέασης χωρίς διακοπές. Οι απίστευτες ευκολίες που προσφέρουν στους διαχειριστές των ξενοδοχείων, τους λύνουν πραγματικά τα χέρια και παράλληλα αναβαθμίζουν την ποιότητα διαμονής των επισκεπτών.
Μέσω της καινοτόμας Infotainment πλατφόρμας Pro:Centric Direct που είναι ειδικά σχεδιασμένη για LG ξενοδοχειακές τηλεοράσεις, οι επαγγελματίες παρέχουν τις απαραίτητες πληροφορίες στους επισκέπτες για τις δραστηριότητες του ξενοδοχείου, αλλά και τις υπηρεσίες του.