2). φτιάξε καφέ πρ

Καλημέρα αγαπημένοι SayΥessers και καλή εβδομάδα!

Συχνά, πολλούς από εμάς, μας «κατηγορούν» για ακαταστασία, έλλειψη προγράμματος και μας χαρακτηρίζουν χαοτικούς… Τι θα λέγατε για ένα οργανωμένο χάος; Ενδιαφέρον δεν ακούγεται;

«Εν αρχή ην το Χάος» κατά τον Ησίοδο. Στην αρχή γεννήθηκε το Χάος, λοιπόν, στη συνέχεια η Γαία, ο παντοτινός και ασφαλής τόπος των αθανάτων και μετά ο Έρως που είναι ο ωραιότερος ανάμεσα στους θεούς.

Ας επιστρέψουμε όμως στο Χάος, γιατί με αυτό θα ασχοληθούμε σήμερα. Από αυτό γεννήθηκαν το Έρεβος και η Νύχτα, ενώ τα παιδιά τους ήταν ο Αιθέρας και η Ημέρα. Γιατί σας τα λέω όλα αυτά; Γιατί από το προσωπικό μας χάος γεννιέται η δημιουργία… γιατί το Χάος είναι Δημιουργός!

Οπότε, αντί να νιώθετε συνέχεια τύψεις και ενοχές γιατί δεν είστε όπως επιτάσσει η κοινή λογική και όπως θέλουν οι άλλοι να είστε, αφεθείτε στη γοητεία του χάους σας για λίγο… Κολυμπήστε στις χαώδεις θάλασσες του νου και της ψυχής σας και όταν ανακαλύψετε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε στη συγκεκριμένη φάση της ζωής σας, πάρτε πολλές βαθιές ανάσες και οργανώστε το χάος σας! Το πότε και το πώς το ξέρετε μόνο εσείς και η επιλογή θα είναι πάντα δική σας.

Tip of the Day: Να θυμάστε πως όταν ονειρευόμαστε βρισκόμαστε στα σύννεφα και έχουμε τα μάτια μας κλειστά, αλλά όταν βάζουμε στόχους πατάμε στη γη και τα μάτια μας είναι ορθάνοιχτα. Και τα δύο όμως ενίοτε μας είναι απαραίτητα.