Google maps: Οι λειτουργίες που δεν ξέρατε ότι έχει!

Το Google Maps έγινε 17 ετών. Αποτελεί καθημερινό εργαλείο το οποίο χρησιμοποιούν εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο για να προσανατολιστούν. Πάμε να δούμε τρεις χρήσιμες λειτουργίες που πολλοί αγνοούν:

Μοιραστείτε την τοποθεσία σας

Η λειτουργία κοινής χρήσης μας βοηθάει να βρίσκουμε πού πηγαίνουμε και να ενημερώνεται ταυτόχρονα κάθε ενδιαφερόμενος. Απλά πατήστε στο πρόσωπό σας μέσα στην εφαρμογή και επιλέξτε την επιλογή «Κοινή χρήση τοποθεσίας». Από εκεί, μπορείτε να επιλέξετε πόσο καιρό θα μοιράζεστε την τοποθεσία σας και με ποιον θα την μοιραστείτε. Ως μπόνους, κάποιος δικός σας άνθρωπος μπορεί να ζητήσει την τοποθεσία σας ανοίγοντας τη δική του εφαρμογή Google Maps, πατώντας τη φωτογραφία του, στη συνέχεια «Κοινή χρήση τοποθεσίας» και ζητώντας την τοποθεσία σας από εσάς.

Φθηνότερη βενζίνη, πιο γρήγορα

Αν θέλετε να ελέγξετε τα κρούσματα κορονοϊού για να βεβαιωθείτε ότι ο προορισμός σας είναι σχετικά ασφαλής, από τα αποτελέσματα της αναζήτησης του προορισμού σας, κάντε κλικ στο κουμπί Layers (Επίπεδα) και επιλέξτε «COVID-19 Info» στην ενότητα «Map details» (Λεπτομέρειες χάρτη).

2 8EMA

Ο έξυπνος τρόπος να αποκτήσεις αντλία θερμότητας LG μέσω της ολοκληρωμένης λύσης ΔΕΗ myEnergy HeatPump!

H ΔΕΗ επιβραβεύει όσους αποφασίζουν να επενδύσουν στην εγκατάσταση αντλίας θερμότητας στο σπίτι τους, δίνοντάς τους
κίνητρο εξοικονόμησης ενέργειας ύψους 500€ στον λογαριασμό της ΔΕΗ, με την ενεργοποίηση του νέου προϊόντος ηλεκτρικής ενέργειας myHome HeatPump+. Μέσω της ολοκληρωμένης λύσης για αντλίες θερμότητας myEnergyHeatPump, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν εξατομικευμένες προτάσεις για τον τύπο αντλίας που ταιριάζει στο σπίτι τους, με οικονομικές και τεχνικές προτάσεις από την LG, αλλά και τα αναμενόμενα οικονομικά, ενεργειακά και περιβαλλοντικά οφέλη μέσω της ειδικά σχεδιασμένης εφαρμογής. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της ΔΕΗ myEnergy HeatPump. https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/energeiakes-lyseis/myenergy-heatpump/