H Caudalie παρουσιάζει το πρώτο προϊόν της αντηλιακής επανάστασής της

Η Caudalie μας προετοιμάζει για το ανέμελο καλοκαίρι, τον καυτό ήλιο & τις διακοπές με το ΝΕΟ αντηλιακό προσώπου, VΙΝΟSUN – Very High Protection Lightweight Cream SPF50+ για αόρατη,  αγνή & καθημερινή αντηλιακή προστασία. Χρησιμοποιείται αμέσως μετά τη ρουτίνα περιποίησης, αλλά και ως βάση μακιγιάζ, προστατεύοντας αποτελεσματικά από τις βλάβες του ήλιου (UVA, UVB, φωτογήρανση). H κρέμα υψηλής προστασίας είναι πλούσια σε ένα πατενταρισμένο αντιοξειδωτικό σύμπλοκο με πολυφαινόλες, μπλοκάροντας τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούν την πρόωρη γήρανση. Δερματολογικά ελεγμένο, κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας, ακόμη και για τις πιο ευαίσθητες. Η συσκευασία της από ανακυκλωμένο και 100% ανακυκλώσιμο πλαστικό στοχεύει στη μείωση των πλαστικών αποβλήτων.TIP: Πριν τη χρήση του αντηλιακού, απλώστε το Vinoperfect Radiance Serum Complexion Correcting Caudalie για προστατευμένη επιδερμίδα με φωτεινό μαύρισμα, χωρίς κηλίδες.

 

2 θεμα

Νέα Collection της DUR για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022 – “Reinventing Elegance”

Η συλλογή που εκφράζει τη διαφορετικότητα μέσα από την αρμονία χρωμάτων και υφασμάτων “Reinventing Elegance” είναι το όνομα της νέας συλλογής που παρουσιάζει η DUR για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι 2022 που αποτυπώνει τη διαχρονική κομψότητα με έναν τρόπο απόλυτα σύγχρονο, βασισμένο στις έννοιες της συμμετρίας, της ισότητας και της αποδοχής. Ειδικότερα, στη συλλογή “Reinventing Elegance” της DUR, επανεφευρίσκονται τα κλασσικά σχέδια, τα οποία δημιουργούν μια νέα χρωματική παλέτα, ισορροπούν πάνω σε υφάσματα υψηλής ποιότητας και
μέσα από λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά υποστηρίζουν την απόλυτη αίσθηση αυτοπεποίθησης. Ξεχωριστή θέση κατέχουν βαμβακερά πλεκτά με ανάγλυφες υφές που συνδυάζονται με τις κλασσικές μονόχρωμες πικέ μπλούζες και με παντελόνια από πλυμένες ποπλίνες και λάστιχο στη μέση. Στη συγκεκριμένη συλλογή όπου τα χρώματα γίνονται πρωταγωνιστές, το κοραλί και το σιέλ είναι ανάμεσα σε εκείνα που φέρνουν την άνοιξη και νότες από ελληνικό καλοκαίρι. Ένας ακόμα ξεχωριστός συνδυασμός που καθιστά τη συλλογή ιδιαίτερη και πρωτότυπη είναι τα stone washed πουκάμισα με παντελόνια chinos από σατινέ καμπαρντίνα σε έντονα και αρμονικά χρώματα.