10).Καλωσορίσατε στο UltraCity, τον νέο δημιουργικό χάρτη του LG UltraGear στο Fortnite

Αντί να δημιουργήσει έναν online εκθεσιακό χώρο ή μια virtual έκθεση για να αναδείξει τα προτερήματα της αναπτυσσόμενης gaming σειράς οθονών LG UltraGear™, η LG Electronics (LG) προχώρησε σε κάτι λίγο πιο… εκρηκτικό. Το Fortnite είναι το παγκοσμίως δημοφιλές και δωρεάν battle royale παιχνίδι, που αναπτύχθηκε και εκδόθηκε από την Epic Games. Και είναι εδώ, μέσα στο Fortnite Creative 1 – τη λειτουργία Sandbox του παιχνιδιού – που η LG κυκλοφόρησε τον χάρτη της LG UltraGear, το «UltraCity». Οι χρήστες του Fortnite μπορούν να ζήσουν τη διασκέδαση και τον ενθουσιασμό του LG UltraCity εισάγοντας τον κωδικό νησιού 7006-5966-2409 στη δημιουργική λειτουργία του Fortnite. Για να γιορτάσει την κυκλοφορία του UltraCity και τον διαγωνισμό, η LG διοργανώνει μια σειρά εκδηλώσεων, συμπεριλαμβανομένου του livestreaming στο Twitch με διάσημους «Fortniters» που δοκιμάζουν παίζοντας τον νέο χάρτη. Στις 15 Απριλίου, οι χρήστες του Fortnite μπορούν να εμπλακούν και οι ίδιοι στη δράση μπαίνοντας σε ομάδες με επικεφαλής δημοφιλείς Fortnite influencers από τη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη. Περισσότερες πληροφορίες για τα LG Ultragear Gaming Monitors μπορείτε να βρείτε εδώ. https://www.lg.com/gr/computer-products/ultra-gear

 

2 8ema

κατηγορία: Press room

Kärcher K Compact: Η ολοκληρωμένη λύση για την απόλυτη καθαριότητα

Τα πλυστικά μηχανήματα υψηλής πίεσης K Compact είναι εδώ για να κάνουν τη διαφορά στην καθημερινότητα, προσφέροντας την απόλυτη λύση για ολοκληρωμένη καθαριότητα. Η μοναδική σειρά πλυστικών μηχανημάτων K Compact της Kärcher διατίθεται σε τρεις διαφορετικές εκδοχές, απαντώντας σε κάθε απαιτητική εργασία καθαρισμού. Τα μοντέλα Κ4, Κ5 και Κ7 φημίζονται για την εξαιρετική τους απόδοση, αφού χαρακτηρίζονται ως ο απόλυτος σύμμαχος για την καθαριότητα.
Ο compact σχεδιασμός τους που προσφέρει ευκολία στη μεταφορά και αποθήκευση, καθιστά τα πλυστικά μηχανήματα K Compact την πιο κατάλληλη επιλογή για κάθε λύση καθαρισμού, είτε πρόκειται για την απαιτητική αυλή του σπιτιού και του εξοχικού, μέχρι τις ανάγκες καθαρισμού του αυτοκινήτου αλλά και του οικιακού εξοπλισμού. Τα 3 πλυστικά μηχανήματα της σειράς K Compact είναι τα μοναδικά πλυστικά οικιακής χρήσης με υδρόψυκτο κινητήρα, εξασφαλίζοντας έως και 50% μείωση στην κατανάλωση νερού, ενέργειας αλλά και χρόνου, λιγότερο θόρυβο (κατά 8 φορές), αυξημένη απόδοση και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, χαρακτηριστικά που κάνουν τη σειρά πλυστικών μηχανημάτων K Compact τα κορυφαία compact πλυστικά που διατίθενται στην αγορά.