Μια μεγάλη γιορτή για τη νέα εποχή ΚΛΙΑΦΑ!

Συνεπής στο όραμα του πρωτοπόρου ιδρυτή της Θεόδωρου Κλιάφα και στη συνταγή του, που παραμένει αναλλοίωτη εδώ και σχεδόν έναν αιώνα, αλλά και με το βλέμμα στο μέλλον, με σχέδιο και αισιοδοξία, η εταιρεία ΚΛΙΑΦΑ εγκαινίασε στις 9 Απριλίου το πλήρως ανανεωμένο, υπερσύγχρονο εργοστάσιό της στα Τρίκαλα, σηματοδοτώντας τη νέα εποχή των αναψυκτικών ΚΛΙΑΦΑ, που με το ίδιο μεράκι και την ίδια ασύγκριτη γεύση από το 1926 προσφέρουν πλέον σε όλους τους Έλληνες τα μόνα ελληνικά αναψυκτικά χωρίς συντηρητικά. Παρουσία του Υπουργού. Ανάπτυξης κ. Άδωνι Γεωργιάδη, του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κώστα Σκρέκα, του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού, του Δημάρχου Τρικάλων και Προέδρου της ΚΕΔΕ κ. Δημήτρη Παπαστεργίου κ.α. οι κ.κ. Στέλιος Μ. Σαράντης, Πρόεδρος της ΚΛΙΑΦΑΣ Α.Ε., και Στέλιος Δ. Σαράντης, Πρόεδρος της ΔΟΥΜΠΙΑ Α.Ε., σε μία ξεχωριστή στιγμή για μία εκ των ιστορικότερων εταιρειών αναψυκτικών της χώρας, έκοψαν την κορδέλα και έθεσαν σε λειτουργία τη νέα γραμμή του εργοστασίου, η οποία έχει δυνατότητα εμφιάλωσης έως και 23.000 φιαλών/ώρα.
Ο κ. Στέλιος Μ. Σαράντης τόνισε: «στόχος μας από εδώ και πέρα είναι να ανταποκριθούμε στις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών, διατηρώντας πάντα την αυθεντικότητα και την ποιότητα που αντιπροσωπεύει εδώ και 100 χρόνια το όνομα ΚΛΙΑΦΑ». Ο κ. Στέλιος Δ. Σαράντης δήλωσε μεταξύ άλλων: «Η συνταγή της επιτυχίας είναι πλέον γνωστή και βασίζεται στον συνδυασμό της ιστορίας και της αναγνωρισιμότητας του brand ΚΛΙΑΦΑΣ με την επαγγελματική εμπειρία του ομίλου και της οικογένειάς μας». Ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Α. Γεωργιάδης συνεχάρη την Οικογένεια Σαράντη, τονίζοντας ότι «αυτό που συμβαίνει σήμερα εδώ είναι μια μικρή επανάσταση! Η παρουσία του Ομίλου Σαράντη στην εταιρεία ΚΛΙΑΦΑ δίνει νέα πνοή σε μια παραδοσιακή, οικογενειακή ελληνική επιχείρηση». Μάθετε περισσότερα για την ΚΛΙΑΦΑ στο https://www.kliafa.gr/

Say Yes and Get Impressed!

Το αρχαιότερο ποτάμι της Ελλάδας

Ο Αλιάκμονας είναι το αρχαιότερο ποτάμι της χώρας και μάλιστα λέγεται ότι εκεί απολάμβανε το μπάνιο του ο Μέγας Αλέξανδρος. Ότι είναι πανάρχαιο, το φανερώνει το όνομά του (αλς = θάλασσα και άκμων = αμόνι), ο Αλιάκμονας ήταν στη μυθολογία ποτάμιος θεός, γιος του Ωκεανού και της Τηθίδος.