5).Οι νέες τηλεοράσεις LG επαναπροσδιορίζουν την προβολή και την εμπειρία χρήστη με εξαιρετικές δυνατότητες και τεχνολογίες

H LG Electronics (LG) αποκάλυψε την πιο προηγμένη και
εντυπωσιακή σειρά τηλεοράσεών της, με τις εξαιρετικές τηλεοράσεις OLED 2022 της εταιρείας, να βρίσκονται στην κορυφή. Με ισχυρές τεχνολογίες, που αφορούν την ποιότητα εικόνας και την βελτιωμένη τεχνολογία webOS, που προσφέρει ακόμη περισσότερες έξυπνες λειτουργίες και υπηρεσίες, τα τελευταία μοντέλα της LG αναμένεται να αναβαθμίσουν την εμπειρία χρήστη και θέασης, όπως ποτέ πριν.
LG OLED. Ηγέτιδα της παγκόσμιας αγοράς premium τηλεοράσεων εδώ και εννέα χρόνια και τιμώμενη με το Βραβείο Καινοτομίας CES για οκτώ συναπτά έτη, η LG OLED TV έχει αναδιαμορφώσει το κομμάτι των premium τηλεοράσεων για να γίνει η πρώτη επιλογή για εκατομμύρια καταναλωτές παγκοσμίως. Οι τηλεοράσεις OLED χρησιμοποιούν αυτοφωτιζόμενα pixel που μπορούν να ενεργοποιηθούν και να απενεργοποιηθούν μεμονωμένα για να προσφέρουν τέλειο μαύρο χρώμα, απίστευτα φυσικά χρώματα και απεριόριστη αντίθεση. Χωρίς οπίσθιο φωτισμό, η OLED είναι πιο λεπτή και ελαφρύτερη από κάθε άλλη τεχνολογία οθόνης, επιτρέποντας τη δημιουργία καινοτόμων σχεδίων, όπως εύκαμπτες και τυλισσόμενες τηλεοράσεις.

 

2 8εμα

 

WhatsApp: Θα επιτρέπει την αποστολή αρχείων μέχρι τα 2 GB

To WhatsApp εξετάζει την αύξηση του όγκου των αρχείων που θα μπορεί να στείλει κανείς μέσα στο κοινωνικό δίκτυο. Οι χρήστες της εφαρμογής σε Android και iOS εκτιμάται ότι θα μπορούν να στέλνουν αρχεία 2 GB. Ο σκοπός του WhatsApp είναι να ενισχύσει την εμπειρία χρήσης του, προκειμένου να γίνονται πιο εύκολα οι διάφορες διαδικασίες. Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό της αύξησης του όγκου των αρχείων είναι κάτι εξαιρετικά καλοδεχούμενο από το σύνολο των χρηστών. Eπίσης, τόσο στο Android όσο και στο iOS θα έρθει η δυνατότητα να γίνεται χρήση του λογαριασμού από πολλαπλές συσκευές.