Σε νέα διεύθυνση μεταφέρθηκε το κατάστημα της l’artigiano στο Αιγάλεω

Το ανανεωμένο κατάστημα l’artigiano στο Αιγάλεω, βρίσκεται πλέον στη Λεωφόρο Θηβών 455 και γίνεται το νέο σημείο αναφοράς για όλους τους pizza lovers. Κοντά στο μετρό του Αιγάλεω, η νέα τοποθεσία του καταστήματος της l’artigiano γίνεται η αφετηρία απολαυστικών παραγγελιών, κάθε στιγμή της ημέρας. Ο ανανεωμένος χώρος, η οικεία ατμόσφαιρα και οι αγαπημένες πίτσες και γευστικές επιλογές της l’artigiano, προσκαλούν τους κατοίκους της περιοχής να γνωρίσουν το νέο κατάστημα, που αποτελεί το 23 ο γευστικό spot του δικτύου.
Το brand, θέτει ως στόχο κάθε περιοχή της Αττικής να αποκτήσει το δικό της κατάστημα l’artigiano, για να εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το κοινό και να προσφέρει την ιδανική γευστική εμπειρία l’artigiano σε όλους τους λάτρεις της πίτσας. Φυσικά, καθοριστικός παράγοντας στην υλοποίηση αυτού του οράματος, είναι η σταθερή και αμείωτη προτίμηση, εμπιστοσύνη και αγάπη του κόσμου.

2 uema

PRESS ROOM FASHION AND BEAUTY

 

Η εταιρεία καλλυντικών Cosnova και το brand ομορφιάς essence γιορτάζουν φέτος τα 20α τους γενέθλια!

Η essence, έχοντας κατακτήσει τη γερμανική και διεθνή αγορά ομορφιάς εδώ και δύο δεκαετίες, γιορτάζει το 2022 την επιτυχημένη πορεία της με μια μεγάλη digital καμπάνια σε συνεργασία με 20 Γερμανούς και διεθνείς influencers, οι οποίοι, σαν πρεσβευτές της μάρκας, κάνουν πράξη το επετειακό μότο “κάνε την ομορφιά διασκέδαση”. Αυτή τη στιγμή τα προϊόντα της essence είναι διαθέσιμα σε πάνω από 80 χώρες σε όλο τον κόσμο και φυσικά online. Από το ξεκίνημά της, όλα τα προϊόντα essence παράγονταν 100% χωρίς δοκιμές σε ζώα και επιπλέον, από τη βασική σειρά Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021 και μετά, ολόκληρη η σειρά αποτελείται από 100% vegan συστατικά. Η essence, πέρα από τα υψηλής ποιότητας, καινοτόμα προϊόντα, αντιπροσωπεύει επίσης και αξίες, όπως ο σεβασμός και η ανεκτικότητα: ο καθένας πρέπει να είναι περήφανος γι’ αυτό που είναι και για τον τρόπο που εκφράζει την ατομικότητά του.