Το Iconic Santorini μας καλεί σε ένα ξύπνημα των αισθήσεων

Το εμβληματικό Iconic Santorini ξεκινά την καλοκαιρινή σεζόν
στις 19 Απριλίου και μας προσκαλεί να ανακαλύψουμε τη Σαντορίνη μέσα από τη μοναδική του τοποθεσία στο Ημεροβίγλι. Λαξευμένο στους βράχους του νησιού, με θέα στην Καλντέρα, το Iconic Santorini ξυπνά τις αισθήσεις των επισκεπτών. Με 19 πολυτελή δωμάτια και σουίτες, το καθένα με ιδιωτική βεράντα, οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν απολαμβάνοντας ανατολές και ηλιοβασιλέματα που κόβουν την ανάσα, με φόντο το τιρκουάζ γαλάζιο του Αιγαίου και με τον ήχο των κυμάτων στα βράχια. Παράλληλα, ανοίγει και πάλι για την καλοκαιρινή σεζόν το εστιατόριο Pergola, του Iconic Santorini, με επικεφαλής τον Executive Chef, Ματθαίο Σορώτο. Μια fine dining εμπειρία περιμένει ενοίκους και επισκέπτες στο εστιατόριο για να τους οδηγήσει σε ένα ταξίδι όπου μπορούν να «γευτούν» τη Σαντορίνη μέσα από μια κουζίνα εμπνευσμένη από το νησί. Το αεράκι του Αιγαίου, η ηλιοφάνεια όλο το χρόνο και το εύφορο ηφαιστειακό έδαφος της Σαντορίνης είναι το τέλειο περιβάλλον για την καλλιέργεια των γευστικών αγροτικών προϊόντων που χρησιμοποιεί ο σεφ Σορώτος σε κάθε πιάτο. Για εκείνους που θέλουν να αποσυνδεθούν, η απόλυτη αίσθηση ηρεμίας και χαλάρωσης μπορεί
να βρεθεί στο Spa του ξενοδοχείου, το οποίο προσφέρει χαλαρά μασάζ και ολιστικές θεραπείες που έχουν σχεδιαστεί για να αναζωογονούν το σώμα και το μυαλό.

2 θεμα κατηγορία press room fashion and beauty

Φόρος τιμής στο ελληνικό καλοκαίρι η νέα καμπάνια Haralas για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2022

Η γνωστή εταιρεία υποδημάτων Haralas παρουσιάζει τη νέα της συλλογή για τη σεζόν Άνοιξη – Καλοκαίρι 2022, με μια ιδιαίτερη καμπάνια υψηλής αισθητικής. Η νέα καμπάνια αποτελεί φόρο τιμής στο ελληνικό καλοκαίρι, στη νεότητα και στο έμφυτο στιλ, με τα καταστήματα Haralas να βάζουν τη δική τους πινελιά με τα latest trends και fashionable υποδήματα και αξεσουάρ της συλλογής της. Η νέα καμπάνια Haralas καλεί τον θεατή να αναπολήσει το ελληνικό καλοκαίρι, αφού οι πρωταγωνιστές του fashion film βρίσκονται καταμεσής στο πέλαγος, σε ένα καράβι με άγνωστο προορισμό. Το ταξίδι αποτυπώνεται μέσα από τον φωτογραφικό φακό του Γιάννη Μπουρνιά, μέσα σε ενα ατμοσφαιρικό τοπίο, όπου η αισθητική συναντά τη μόδα και εμπνέεται από το γαλάζιο του ουρανού, το μπλε της θάλασσας και της ξεγνοιασιάς του καλοκαιριού. Δείτε το παρακάτω βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=Kd2ibvU_S3w.