Το νέο ΑEGEAN Business Lounge στο αεροδρόμιο της Αθήνας είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί!

To ολοκαίνουριο Business Lounge στην εκτός Schengen περιοχή του Αεροδρομίου της Αθήνας είναι πανέτοιμο να σας υποδεχτεί!
Ένας ιδιαίτερα προσεγμένος χώρος, υψηλής αισθητικής, άνω των 1200 τετραγωνικών μέτρων είναι έτοιμος να σας προσφέρει μια αναβαθμισμένη εμπειρία πριν την πτήση σας. Εμπνευσμένο από τη λιτή γλυπτική παραδοσιακή αρχιτεκτονική της Ελλάδας, το νέο Lounge συνδυάζει στον σχεδιασμό του την τεχνολογία αιχμής του αεροπλάνου έχοντας ταυτόχρονα ενσωματώσει τη νέα μας εταιρική ταυτότητα. Οι καμπύλες μορφές με στρογγυλεμένες ακμές σε συνδυασμό με τα υλικά υψηλής ποιότητας όπως το μάρμαρο, το μωσαϊκό, το γυαλί και το ξύλο δημιουργούν ένα σύγχρονο και μοντέρνο χώρο που εστιάζει αποκλειστικά στην άνεσή σας. Η κεντρική αίθουσα, το media lounge, ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος για περισσότερη ιδιωτικότητα και χαλάρωση, τα privé meeting rooms, τα δυο καφέ καθώς και το μεγάλο εστιατόριο σε συνδυασμό με το wine bar σας προσφέρουν πολλές επιλογές. Κατά την παραμονή σας, μπορείτε να χαλαρώσετε ή να εργαστείτε λίγο πριν την πτήση σας, να απολαύσετε τον καφέ ή το κρασί σας καθώς και τοπικές λιχουδιές και εδέσματα για όλες τις ώρες της ημέρας δίπλα στη μοναδική 360ᵒ θέα που προσφέρει η αίθουσα. Το νέο Business Lounge στην περιοχή Α – Eκτός Schengen σας περιμένει μεταξύ 04:00 – 23:00.

2 8εμα

H United Airlines ξεκινά πάλι Εποχικές Πτήσεις μεταξύ Αθήνας και Νέας Υόρκης/Νιούαρκ

Η United Airlines επανεκκίνησε την ημερήσια και απευθείας
εποχική σύνδεσή της μεταξύ Αθήνας και Νέας Υόρκης/Νιούαρκ. Οι πτήσεις είναι προγραμματισμένες έως τις 29 Οκτωβρίου, ενώ από τον επόμενο μήνα ξεκινά και η ημερήσια,απευθείας, εποχική πτήση της United προς την Ουάσινγκτον D.C., με ημερομηνία έναρξης τις 7 Μαΐου 2022. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που επιστρέφουμε στην Αθήνα το 2022 με την επανεκκίνηση των απευθείας πτήσεων από την Ελλάδα προς τις ΗΠΑ» δήλωσε ο Bob Schumacher, Director Sales της United. Οι πελάτες της United στην Ελλάδα μπορούν να κλείσουν την πτήση τους μέσω του united.com ή επικοινωνώντας με τις κρατήσεις της United / Δευτέρα έως Παρασκευή / 9:00π.μ. – 5:00 μ.μ. στον αριθμό 00800 44143592 (χωρίς διεθνή χρέωση), 210 3002697 (από κινητό), ή μέσω ταξιδιωτικού πράκτορα.